Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscopul lunii martie 2014

Friday, 28 February 2014, 23:12 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

În prima parte a lunii ești meditativ, retras, cufundat în gândurile tale și este mai dificil să relaționezi cu ceilalți. Sunt zile bune pentru a-ți regândi planurile de viitor și pentru a te ocupa mai mult de sufletul și trupul tău. La serviciu se încheie o etapă, fie prin finalizarea unor activități profesionale, fie prin schimbarea condițiilor de muncă sau a colegilor. Tot ce ține de colaborări profesionale poate fi răsturnat când te aștepți mai puțin. Conflictele ascunse sunt la cote mari, de aceea fii prudent. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor, dar și sistemul digestiv îți poate oferi neplăceri, mai ales în preajma datei de 16 martie. De evitat, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în intervalele 1 – 3, 14 – 17 martie și 29 – 30 martie, pentru că există un risc crescut de erori. Dozează-ți eforturile și ai mai multă grijă de tine. După 20 ale lunii te vei simți mai bine, pentru că Soarele se va instala comod în Semnul tău zodiacal. Vei beneficia de energie, inspirație, dar și dorință cam exagerată de a te implica în prea multe treburi.


Taur
În prima parte a lunii ești înconjurat de prieteni, dar și de persoane binevoitoare care doresc să te sprijine. Popularitatea ta este la cote mari, însă fii prudent. Farmecul care te înconjoară, felul în care relaționezi cu ceilalți, felul în care vorbești vor lăsa amprente adânci în sufletele celor cu care vii în contact. Chiar din prima zi a lunii se conturează relații noi de prietenie, însă ar fi bine să ai doză de circumspecție. În preajma datei de 16 martie se conturează un final de capitol amoros. Fie se încheie o relație sentimentală, fie se reconfigurează, fie tu îți schimbi percepția despre iubire și implicațiile ei. De asemenea vor intra în discuție și relațiile cu copiii. Luna aceasta, granița dintre o relație amoroasă și una de prietenie este incertă, așa încât ar fi bine să păstrezi o anumită distanță și față de unii și față de alții. La serviciu se mențin relații tensionate și posibilitatea de a relua activități mai vechi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului urinar, dar și pe segmentele capului. La cea mai mică neplăcere se recomandă un consult de specialitate. Însă menține un regim de viață sănătos, cu odihnă suficientă.

Gemeni

Domeniul profesional și relațiile cu șefii sunt animate și predispuse la tot soiul de răsturnări de situație. Pe de o parte, lucrurile se pot desfășura armonios, însă pe de altă parte există un fel de umbră greu de pătruns sau înțeles vizavi de imaginea ta publică, poziția socială și felul în care te susțin șefii. Sunt posibile discuții interesante, cu efecte pe termen lung cu persoane cu funcții importante sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. În privința casei, spațiului în care locuiești, a relațiilor cu membrii familiei se conturează un final de etapă în preajma datei de 16 martie. Fie rezolvi definitiv reparații, reamenjări de decor, fie iei deciziile finale vizavi de tot ce ține de spațiul domestic și relațiile cu familia. Există și varianta să te muți temporar din locurile natale sau din cele în care ai locuit până acum, datorită serviciului. După 20 martie, accentul cotidian va fi pe relațiile cu prietenii și protectorii. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia îți vor aduce bună dispoziție, situații inedite și o mare deschidere către progres.

Citeşte articolul integral pe sfatulparintilor.ro.

Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri