Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscopul lunii decembrie

Tuesday, 28 November 2017, 11:13 Sursă: REALITATEA.NET

Berbec

Te-ai cam săturat de munca la birou şi abia aştepţi să îţi iei o binemeritată vacanţă alături de familie. Visezi la o mulţime de cadouri, pe care să le împarţi cu cei dragi, însă mai ai de aşteptat căci banii vor veni abia spre sfârşitul lunii. Dacă ai planuri mari şi vrei să îţi schimbi locuinţa, ar fi bine să te hotărăşti repede, căci în decembrie vei avea parte numai de zile norocoase, ceea ce nu se poate spune la fel şi pentru începutul anului următor. 

Taur

Eşti plictisită de partener şi ai face orice să scapi de rutină. Parcă nu vă mai înţelegeţi ca înainte sau nu vă mai acordaţi atenţie unul altuia. Încercaţi să comunicaţi, căci prima parte a lunii este favorabilă reconcilierilor, însă dacă nu mai există nicio şansă, ar fi bine să puneţi punct. Nu insista dacă observi că cel de lângă tine nu merită. Spre sfârşitul lunii, s-ar putea ca cineva nou să apară în viaţa ta. 

Gemeni

Eşti mereu în grabă şi ai pretenţia ca toate să îţi meargă perfect. Ei bine, dacă nu te vei implica serios şi responsabil în ceea ce faci, vei avea parte de surprize neplăcute. Spre exemplu, la locul de muncă nu îţi mai dai silinţa ca înainte, iar acest lucru te poate costa. Ai grijă cui îi împărtăşeşti secretele, căci mulţi îţi vor răul şi te invidiază. 

Află ce îți rezervă astrele în luna decembrie pe clickpentrufemei.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri