Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Horoscop martie 2019. O lună plină de instabilitate!

Tuesday, 26 February 2019, 10:15 Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop martie 2019. Horoscopul lunar îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop martie 2019. Berbec

Cea mai mare parte din lună, energiile sunt concentrate pe finalizarea ciclului anual, ceea ce poate afecta activitatea și încrederea, astfel încât mulți dintre voi vor fi mai dependenți de sprijinul echipei, al autorităților și prietenilor

Secretele, intrigile din echipă, obligațiile neîndeplinite, lipsa înțelegerii - toate acestea pot crea probleme, mai ales în sfera finanțelor. Neatenția, iluziile despre parteneri, promisiunile impulsiv făcute, pot complica serios lucrurile. În astfel de momente dificile, sprijinul va fi oferit de oameni apropiați și de prieteni cu care aveți o relație bună și în care puteți avea încredere.

Nu trebuie să uitați de prudență și să analizați cu atenție, să reflectați la tot ce considerați important, deoarece graba în cuvinte și fapte poate crea situații ambigue, greșeli care mai târziu vor trebui corectate.

Horoscop martie 2019. Taur

Sfera emoțională va fi foarte instabilă, dorințele și dispozițiile se vor schimba adesea, interesele de iubire vor fi pe termen scurt și va crește dorința de a scutura lucrurile, de a reînnoi sentimentele. Cu toate acestea, nu este momentul potrivit pentru a vă căsători sau pentru a construi o relație puternică de viitor.

Horoscop martie 2019. Veți demonstra abilități organizatorice și profesionale înalte, principii care vă vor ajuta să vă bucurați de autoritate meritată, cu rezultate în gestionarea oamenilor.

În ultimele zece zile însă, puteți simți o defalcare, iar multe din ceea ce se întâmplă nu vor inspira optimism. S-ar putea să vă confruntați cu trădarea, cu promisiunile neîndeplinite și cu decepțiile.

Horoscop martie 2019. Gemeni

Nu este o perioadă foarte armonioasă din punct de vedere al sănătății, dar energiile sunt favorabile încât vor ajuta să vă descurcați cu voi înșivă și să nu stopați activitatea. Pentru unii, luna poate fi asociată cu avansarea în carieră prin extinderea capacităților profesionale.

Nu este însă vorba despre o perspectivă absolut clară în afaceri, căci vi se cere să lucrați mai convingător, acțiuni mai intenționate și mai decisive, să vă bazați mai mult pe voi înșivă decât pe partenerii care caută doar propriul beneficiu și care uită de acordurile preliminare.

Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru învățare, pentru găsirea de noi soluții, pentru corectarea greșelilor din trecut, precum și pentru ideile creative.

Horoscop martie 2019. Rac

Veți fi implicați rapid în idei noi, inspirându-vă partenerii și prietenii, precum și promovând o privire mai originală la ordinea obișnuită a lucrurilor. Cu toate acestea, până la data de 18 martie majoritatea nativilor va fi într-o stare de căutare creativă și instabilitate emoțională.

Dorința de reînnoire internă vă poate face să vă deplasați undeva sau să vă mutați la un loc de muncă nou. În acest moment, înclinațiile literare, interesul față de religie și înțelegerea spirituală a scopului capătă amploare.

Veți fi pregătiți să luați anumite măsuri pentru a ajunge la un nou nivel creativ, pentru a vă realiza oportunitățile comerciale, veți putea intra în importante alianțe de afaceri, deoarece alții vor fi interesați să lucreze cu voi, deci este un moment potrivit pentru negocierile cu conducerea, cu potențialii sponsori, asistenții și colegii. Cu toate acestea, nu întotdeauna ideile și emoționalitatea voastră pot fi percepute în mod favorabil de către ceilalți, iar presiunea din partea lor poate provoca un protest. Dacă se ajunge acolo, relațiile interpersonale pot fi amenințate.

Horoscop martie 2019. Leu

Horoscop martie 2019. Va trebui să vă adaptați la un ritm mai relaxat al vieții, să schimbați ceva în planurile și ideile voastre. Lucrurile vor necesita acțiuni și decizii concrete și clare, dar care sunt susceptibile să se blocheze în promisiunile și amânările altor persoane.

Din această cauză, unii se pot afla într-o poziție extrem de incomodă, alunecând și pierzându-și răbdarea. Cu toate acestea, depozitul creativ din martie ajută ca această lună să devină o perioadă favorabilă pentru realizarea ideilor, pentru modelarea gândurilor creative și pentru conectarea asistenților la dezvoltarea lor.

Horoscop martie 2019. Fecioară

E o lună în care trebuie să stabiliți cu adevărat care vă sunt obiectivele de bază și să încercați să nu mai urmăriți mulți iepuri deodată, căci riscați să nu prindeți nimic. În rest, este o perioadă destul de interesantă și pozitivă, care oferă perspective bune pentru dezvoltarea de parteneriate, cariere sau activități sociale, iar unii dintre voi pot obține rezultate și succes financiar.

Și în această privință, prima și a doua decadă reprezintă un timp de întâlnire cu alter-ego-ul vostru, când parteneriatele pot fi dezvăluite de erorile de percepție și de comportamente care vă împiedică să interacționați fructuos cu alții.

Horoscop martie 2019. Balanță

Horoscop martie 2019. Nu este o perioadă foarte armonioasă, deși destul de calmă în felul ei, mai ales în primele două decade. Va trebui să faceți sarcini de rutină și să vă îndepliniți obligațiile, să slujiți o cauză comună, să faceți sacrificii de bună voie. Deși uneori neplăcut, veți vedea că acest tip de scop vă poate conduce spre succes.

Potențialul energetic va fi instabil, astfel încât mulți dintre voi doriți un ritm mai liniștit de viață și căutați să nu vă implicați în activitate prea activă. Cu toate acestea, în afara voinței, va trebui să petreceți mult timp în îndeplinirea responsabilităților familiale, îngrijindu-vă părinții, luând asupra voastră o parte din problemele lor.

Poate că acesta este motivul pentru care afacerile profesionale și interesele pot fi duse în fundal.

Horoscop martie 2019. Scorpion

Prima și a doua decadă a lunii reprezintă o perioadă armonioasă pentru iubire, creativitate, pentru întărirea relațiilor cu copiii, pentru dezvoltarea lor. Cu toate acestea, va trebui să investiți o mulțime de bani în acest scop, dar și să folosiți la maximum experiența de viață.

În acest moment, vă veți putea manifesta cu succes, veți reuși să puneți bazele a ceva foarte original care va atrage sponsori și asistenți în ideile și proiectele voastre. Multe idei născute acum pot fi destul de reale, deci ar trebui să folosiți șanse bune de a vă afirma și de a vă satisface ambițiile.

Horoscop martie 2019. Săgetător

Energiile pot acționa pentru voi într-un mod relaxant, încât să participați de bună voie la treburile de uz casnic, să vă implicați în treburi creative și de auto-dezvoltare.

În același timp, unele restricții privind finanțele și lipsa vitalității pot dicta un ritm mai relaxat și familial al vieții. Pentru majoritatea este o perioadă creativă în care se pot obține rezultate în munca voastră, mai ales datorită sprijinului prietenilor.

Vă puteți bucura de victorii și de fericire, precum și de rezolvarea problemelor legate de imobile, construcții și lucrări de reparații. În general, comunicarea va fi foarte interesantă, iar alții vă pot inspira cu ideile lor, lucru care va face relațiile mai puternice , iar eforturile colective mai productive.

Horoscop martie 2019. Capricorn

Este o perioadă armonioasă pentru sănătate, socializare, întâlniri cu rudele și prietenii, alături de care vă puteți deschide sufletul.

Aceasta este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru dezvoltarea talentului la scris, pentru performanțe și pentru influențarea publicului, deoarece mulți vor fi foarte sensibili la toate schimbările de stare de spirit și minte a celorlalți.

Astrele vor ajuta să vă atingeți obiectivele, să atrageți oameni asemănători. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că relațiile cu partenerii pot fi dificile.

Folosiți-vă de sfatul unor oameni competenți care să vă salveze de la acțiuni frivole, să vă acorde suportul în situații dificile.

Horoscop martie 2019. Vărsător

Horoscop martie 2019. Mulți vor reuși financiar, iar instinctul pentru investiții și achiziții profitabile nu va eșua. Veți putea realiza planuri pe termen lung legate de casă, familie, îmbunătățirea condițiilor de viață, cumpărarea de bunuri imobiliare, achiziții mari.

În același timp, îi veți ajuta pe toți cei care vă apelează, astfel încât, manifestarea generozității și compasiunii va atrage simpatia multor oameni. Cu toate acestea, este posibil ca cineva să se poată juca cu ce e al vostru, folosindu-vă ca sursă de venituri suplimentare. În această situație, problemele vechi ies la suprafață, astfel că va trebui să vă bateți capul pentru a găsi variante.

Horoscop martie 2019. Pești

Personalitatea strălucitoare va ajuta să atrageți atenția oamenilor influenți, așa că vă așteaptă o comunicare foarte interesantă la diferite niveluri.

Entuziasmul, un sentiment clar al scopului, o dorință de a gestiona situațiile, vă vor împinge spre noi înălțimi, atât în ceea ce privește progresul financiar, cât și creșterea în carieră. Aceste schimbări vor fi observate de alții, astfel încât ați putea ajunge cu adevărat pe val.

Horoscop martie 2019. Toate propunerile și proiectele noi, discuțiile despre planuri pot să deschidă noi orizonturi și să ofere ocazia de a pune în practică ideile și de a le face să devină realitate.

Vine așadar o perioadă favorabilă pentru succesul financiar, dar nu ar trebui pierdute din vedere subtilitățile juridice, aspectele morale și obligațiile trecute. Acest lucru poate crea dificultăți în relațiile de afaceri, precum și poate distorsiona impresia despre schimbările pozitive care au loc în viața voastră.

Citește horoscopul complet pe click.ro

Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri