Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum stai cu banii în funcţie de zodie

Saturday, 07 November 2015, 09:46 Sursă: REALITATEA.NET

Iata, asadar, cum stai cu banii in functie de zodie!

Berbec

Patronati de Marte, Berbecii au o dorinta foarte puternica si, daca se concentreaza in directia cresterii contului din banca, se vor dedica cu ferocitate acestui scop. Nu se vor lasa pana cand nu isi vor atinge obiectivul. Pot aparea, insa, si momente de impulsivitate care sa-i indeparteze de la telul propus, insa, cu putina disciplina se vor reaseza pe pozitii.

Taur

Taurul este primul semn de Pamant asociat cu ideea de bani si resurse materiale. El este nascut cu nevoia de a avea securitate financiara si nu se lasa pana cand nu o obtine. Lucrurile tangibile au sens pentru Taur. Sfatul pentru Tauri este sa lucreze cu banii, asa cum artistii lucreaza cu vopsea. Banii sunt doar un instrument. 

Gemeni

Gemenii sunt excelenti comunicatori, iar sursa principala de bani este exprimarea. Gemenii calatoresc prin toata lumea si culeg informatii care sa-i ajute in dezvoltarea financiara. Pentru a nu merge pe mai multe drumuri, Gemenilor le este recomandat sa-si angajeze un consultant financiar care sa-i indrepte pe calea corecta. De asemenea, Gemenii sunt sfatuiti sa evite riscurile pe care nu si le pot permite

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri