Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum să faci avere, în funcţie de zodie

Tuesday, 08 December 2015, 09:32 Sursă: REALITATEA.NET

BERBEC – Ce reguli sa respecti ca sa faci avere

Berbecii, incapatanati din fire, trebuie sa invete sa cada uneori la pace cu acei oameni alaturi de care fac afaceri. Daca nu reusesc sa faca acest lucru, nativii acestei zodii vor face bani, dar nu vor face avere si vor fi mereu nevoiti sa o ia de la inceput.
TAUR – Ce reguli sa respecti ca sa faci avere

Taurii trebuie sa invete sa fie flexibili pentru a face avere! Nativii acestei zodii trebuie sa isi dea seama ca daca pun piciorul in prag nu pot obtine mare lucru, din punct de vedere financiar.
GEMENI – Ce reguli sa respecti ca sa faci avere

Gemenii trebuie, in mod paradoxal, sa fie mai egoisti pentru a face avere. Daca se gandesc mereu la nevoile altora, din punct de vedere financiar si nu la ale lor, nu vor reusi niciodata sa faca avere.

RAC – Ce reguli sa respecti ca sa faci avere

Racii trebuie sa invete sa nu se mai lase dusi de val, pentru a face avere. Nativii acestei zodii au tendinta de a cheltui toti banii pe care ii au, atunci cand au bani si sa nu mai reuseasca sa puna nimic deoparte.

LEU – Ce reguli sa respecti ca sa faci avere

Leii trebuie sa invete sa traga mai tare pentru propriile drepturi, daca doresc sa faca avere. Nativii acestei zodii sunt destul de greu de convins sa se implice mai mult atunci cand vine vorba de facut bani.

FECIOARA – Ce reguli sa respecti ca sa faci avere

Fecioarele trebuie sa invete sa asculte si sfaturile altora pentru a reusi sa faca avere. Trebuie sa isi dea seama ca daca nu asculta si sfaturi de la alti oameni mai experimentati nu vor reusi niciodata sa faca bani.

Continuarea pe Lyla.ro

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri