Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tragedia aviatică din Sinai: "Nicio concluzie încă" în privința cauzelor prăbușirii avionului rus

Saturday, 07 November 2015, 19:16 Sursă: REALITATEA.NET

'Primele observații nu ne permit identificarea cauzelor care au dus la dezintegrarea aparatului', a afirmat Ayman el-Mokaddem în cadrul unei conferințe de presă la Cairo, după cum relatează AFP.

'(...) Un zgomot a fost auzit în ultima secundă a înregistrării' audio din cockpit, a mai indicat el. 'O analiză spectrală urmează să fie făcută pentru a stabili originea acestui zgomot', a adăugat șeful anchetatorilor.

Potrivit acestuia, 'datele înregistrate de cele două cutii negre au putut fi recuperate cu succes (....), timpul între decolare și ultimele date înregistrate fiind de 23 de minute și 14 secunde'.

La rândul său, ministrul egiptean de externe, Sameh Choukri, a afirmat că ancheta în curs nu a permis încă emiterea unei explicații.

'Nu am exclus nicio posibilitate, dar nu putem emite încă o ipoteză înainte ca ancheta să se finalizeze și ca un raport complet să fie întocmit', a subliniat ministrul egiptean.

O sursă apropiată anchetei în cauză a indicat vineri pentru AFP că analiza celor două cutii negre ale avionului, precum și fotografiile cu resturile aparatului, privilegiază teoria unui atentat cu bombă.

Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN