Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O tânără a rămas fără titlu de Miss, după 72 de ore. Motivul este incredibil!

Friday, 18 January 2019, 13:18 Sursă: REALITATEA.NET

În 14 ianuarie, Haneesya a fost aleasă miss, deși fusese criticată pentru că are pielea de culoare închisă, potrivit unui tabloid din Malaezia

La scurt timp, pe Twitter a apărut un filmuleț în care aceasta consuma alcool și se distrează alături de alte participante care și-au dat jos hijabul, într-un club. Filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare. Ulterior, titlul de miss Dewi Remaja i-a fost retras. 

„Facem o anchetă și vom lua măsurile corespunzătoare”, au precizat reprezentanții concursului de frumusețe într-un comunicat pe Instagram. Ulterior, i-a fost retras titlul, pe motiv că a încălcat o clauză a contractului care prevede că este interzis să se comporte inadecvat în public.

Și celelalte două finaliste au avut parte de același tratament.

„Se întâmplă astfel de lucruri în viață, iar acesta a distrus totul pentru mine. Îmi cer scuze, aveți dreptul să fiți furioși pe mine”, a declarat tânăra într-un comunicat.

Mama lui Haneesya a reacțonat pe Facebook, scriind că acasta a comis o greșeală, dar că este în continuare alături de ea.

„Nu îi învinuiesc pe prietenii ei pentru șocul cultural, dar nu mai poți avea încredere că oricine îți e prieten. Sperăm ca această situație să te facă mai atentă la ce faci în viață.”


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN