Coronavirus - România: 27746 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MAE, informaţii despre ROMÂNUL rănit în atacul de la Munchen

Saturday, 21 October 2017, 18:06 Sursă: REALITATEA.NET

Ministrul de Externe a emis un comunicat de presă prin care a oferit informaţii despre starea cetăţeanului român rănit în atacul de la Munchen. 

"Consulatul General al României la Munchen urmărește îndeaproape evenimentele legate de incidentul produs la data de 21 octombrie 2017, în orașul german Munchen, și a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații cu privire la existența unor cetățeni români printre persoanele afectate.

Potrivit datelor comunicate de autoritățile locale, printre victimele incidentului se află şi un cetățean român.

Acesta a fost rănit uşor şi a primit îngrijiri medicale în regim ambulatoriu.

Consulatul General al României la Munchen menţine cazul în atenţie și este în contact cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară", informează MAE. 

Opt persoane au fost rănite, sâmbătă, în centrul oraşului Munchen, toţi având răni superficiale. Atacatorul, un bărbat de 33 de ani, a atacat la întâmplare, printre victime aflându-se un copil, o femeie şi un cetăţean italian, pe lângă cel român. 

Agresorul a fugit de la locul faptei, dar a fost arestat ulterior. Bărbatul era cunoscut deja poliţiştilor pentru acte de violenţă, iar presa germană scrie că ar suferi de tulburări psihice. 


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN