Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

L-a ajutat pe Obama să devină președinte: Am fost hacker, așa am obținut job-ul!

Saturday, 13 June 2015, 17:07 Sursă: REALITATEA.NET

In plus, anterior a fost si hacker, insa Harper Reed sustine ca acest lucru l-a ajutat sa obtina invidiata slujba, relateaza Business Insider. Principala responsabilitate a fostului hacker a fost sa controleze proiectul Narwhal, care a furnizat informatii despre alegatori activistilor din campania lui Obama din toata tara. Nu facuse nimic asemanator inainte, insa tanarul sustine ca a stiut ca poate duce la indeplinire aceasta slujba. "Atribui aceasta incredere experientei mele ca hacker si disponibilitatii ulterioare de a-mi asuma riscuri.

Daca nu strapungi niciodata zidul indoielii, nu vei vedea niciodata ce ar fi fost posibil", spune Reed. Acesta si-a inceput activitatea de hacker inca de mic, precizand ca niciodata nu a incetat sa se gandeasca la el insusi ca la un hacker.

Pozitia sa in slujba lui Obama nu a fost insa prima realizare profesionala, anterior detinand postul de director tehnic al unei companii online de imbracaminte, Threadless, in perioada 2005-2009, iar in prezent conduce o firma de comert online, Modest, scrie ziare.com


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN