Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jeff Bezos, detalii incredibile despre cel mai scump divorț al secolului

Saturday, 12 January 2019, 16:45 Sursă: REALITATEA.NET

Jeff Bezos, în vârstă de 55 de ani, a anunţat în urmă cu câteva zile că divorţează de MacKenzie Bezos, în vârstă de 48 de ani, după o căsnicie de 25 de ani. Divorţul se va produce pe cale amiabilă, scrie Mediafax.ro.

Jeff Bezos este cel mai bogat om din lume, conform clasamentului Bloomberg, având o avere netă estimată la 137 de miliarde de dolari. Jeff Bezos a transmis prin Twitter, conform site-ului Vox.com, că vrea să menţină o relaţie de prietenie cu fosta soţie: "După o lungă perioadă de explorare a dragostei şi de separare de probă, am decis să divorţăm şi să continuăm vieţile ca prieteni. Am avut o viaţă extraordinară împreună ca un cuplu căsătorit şi vedem viitorul minunat ca părinţi, prieteni, parteneri în afaceri şi proiecte (...)".

"Jeff rămâne concentrat şi implicat în toate activităţile Amazon", a declarat Drew Herdener, purtătorul de cuvânt al companiei.

 

Directorul general Amazon s-a ţinut la distanţă de scena publică de când a anunţat, miercuri, divorţul de soţia sa, MacKenzie, şi de când au apărut informaţii despre relaţia pe care o are cu fosta prezentatoare tv Lauren Sanchez. "Când Jeff Bezos a mers la culcare duminica trecută, nu avea nicio idee despre săptămâna care urma", a declarat o sursă citată de revista People. Şi Lauren Sanchez, în vârstă de 49 de ani, divorţează de soţul ei, Patrick Whitesell, impresar la Hollywood, după o căsnicie de 13 ani.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN