Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ipoteză incredibilă despre avionul EgyptAir, prăbuşit în luna mai

Tuesday, 05 July 2016, 21:35 Sursă: REALITATEA.NET

De asemenea, informaţiile înregistrate de una dintre cutiile negre ale zborului companiei EgyptAir sunt în concordanţă cu o alarmă transmisă automat  de aeronavă în legătură cu detectarea fumului în toaletă şi în zona instrumetelor de pilotaj, înainte ca avionul să dispară de pe radarele controlorilor eleni. 

Însă, Comitetul Egiptean de Investigaţie a Accidentelor Aviatice a anunţat că rămâne deschis în ceea ce priveşte motivele care au dus la prăbuşirea aeronavei.

Anterior, anchetatorii au confirmat existenţa fumului la bordul zborului MS 804, cu doar câteva minute înainte de dispariţia sa de pe radare şi prăbuşirea în Marea Mediterană.

Zborul MS 804, care efectua o cursă de linie Paris-Cairo, a dispărut de pe radarele controlorilor eleni în dimineaţa zilei de 19 mai. 66 de persoane şi-au pierdut viaţa în tragedia aviatică, după ce avionul s-a prăbuşit fără nicio explicaţie în Marea Mediterană.

Echipele de salvare au recuperat cutiile negre după trei săptămâni de căutări intense. Acestea au fost ridicate de la o adâncime de 3.000 de metri.

Apoi, unităţile de memorie au fost trimise experţilor francezi pentru a fi reparate, însă doar o cutie neagră a fost reparată şi s-a întors în Egipt.

Comitetul Egiptean de Investigaţii a precizat că partea din faţă a aeronavei arată semne de avariere ca urmare a unor temperaturi extrem de înalte.

Piloţii EgyptAir nu au trimis niciun mesaj de ajutor înainte de prăbuşire, iar cauzele rămân necunoscute.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN