Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Emoţionant Un sârb a supravieţuit două zile şi jumătate într-un puţ la temperaturi extreme

Tuesday, 10 January 2017, 17:35 Sursă: REALITATEA.NET

Bărbatul, Jezdimir Milici, a plecat vineri de acasă, din satul Smoljinac, aflat la circa 35 de kilometri de graniţa cu România, pentru a face cumpărături pentru Crăciunul pe rit vechi.

Speriate că nu s-a întors timp de câteva ore, rudele sale au alertat poliţia, însă bărbatul a fost găsit abia duminică dimineaţă de un vecin, Goran Markovici. Acesta a povestit că a văzut o sacoşă în care era o sticlă de vin, câteva sticle de bere şi nişte mălai, lângă puţ, într-o zonă împădurită de lângă sat.

“Mi-am amintit că se vorbea în sat că a dispărut o persoană pe nume Jezdimir. Apoi am auzit nişte ţipete şi m-am uitat în puţ şi am văzut, pe fund, pe cineva stând cu mâinile şi picioarele la piept:, a spus Markovici.

A alertat un veterinar, care a chemat Poliţia şi Pompierii. Echipajele de intervenţie în situaţii de urgenţă l-au salvat pe Milici, care a fost dus de urgenţă la spital. Bărbatul suferea de hipotermie şi avea câteva răni în urma căzăturii, însă este în afara oricărui pericol.

Vecinii cred că sârbul a căzut în puţul adânc de cinci metri pentru că nu vedea bine.

De câteva zile, un val de frig s-a abătut asupra Europei, în special în Balcani. În Serbia, cea mai scăzută temperatură a fost înregistrată duminică, în satul Sjenica, din sud-vest – minus 33 de grade Celsius.

De la sfârşitul săptămânii, gerul a făcut zeci de morţi pe continent, majoritatea în Polonia.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN