Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluire șocantă, la 22 de ani de la dispariția fiicei lui Al Bano și Romina Power

Tuesday, 17 November 2015, 15:14 Sursă: REALITATEA.NET

Ylenia Carrisi, fiica lui Al Bano și Romina Power, dată dispărută în SUA în ianuarie 1994, ar fi fost ucisă de un camionagiu american, arată o anchetă ale cărei rezultate au fost anunțate de șeriful din Palm Beach. Urmează însă ca probele ADN să confirme această pistă.

Ylenia Carrisi se afla în SUA, la vârsta de 24 de ani, în momentul dispariției. Tânăra decisese să ia o pauză de la studii pentru a călători prin lume.

Nimeni nu a mai auzit nimic de ea de atunci și, după căutări și alarme false, Al Bano a decis ca fiica sa să fie declarată în mod oficial moartă, în ianuarie 2013.

O anchetă derulată în SUA vine acum să susțină decizia. Potrivit Poliției din Palm Beach, un șofer de camion a recunoscut în 1996 că ar fi ucis o tânără cu semnalmentele lui Carrisi, pe care o chema Suzanne - numele cu care fiica cuplului de artiști se prezenta în SUA.

Crima a avut loc în Tampa, Floridam iar informațiile au fost puse ulterior cap la cap de polițiști. Autoritățile vor folosi acum probele ADN trimise de Al Bano din Italia pentru a le compara cu cele prelevate de la rămășițele victimei șoferului de camion. 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN