Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Au plecat să îşi cumpere maşina visurilor lor şi nu s-au mai întors

Wednesday, 28 January 2015, 12:44 Sursă: REALITATEA.NET

Un suspect s-a predat autoritatilor americane, in cazul disparitiei cuplului de batrani din Georgia. Politia din Georgia a gasit doua cadavre in zona in care au disparut doi batrani, relateaza presa americana, citată de BZI.ro.

Ronnie „Jay” Towns, in varsta de 28 de ani, un suspect in cazul disparitiei celor doi batrani, s-a predat la sediul politiei, a precizat biroul serifului din Telfair County. Ultimul telefon al cumparatorilor a fost catre Towns. Suspectul este acuzat de declaratii false, tentativa de furt si inselaciune, dar nu si de vatamarea celor doi pensionari americani. Cei doi cumparatori au gasit un posibil vanzator si au decis sa se vada cu el. In acest scop, ei au calatorit din Marietta, Georgia, pana in McRae, Georgia, pe o distanta de 300 km. Vineri, batranii nu au aparut acasa, unde trebuiau sa aiba grija de nepotii lor. Cele trei fiice ale acestora au intrat in panica si au infiintat o pagina de Facebook pentru a-i gasi.

Oficialii site-ului de anunturi Craiglist precizeaza pe pagina de sfaturi si recomandari: „Fiti atenti mai ales cand doriti sa cumparati/ vindeti bunuri de mare valoare”.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN