Coronavirus - România: 30789 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Gara din Bonn, evacuată. Alarmă falsă cu bombă. Poliţia îl caută pe cel care a anunţat

Friday, 25 March 2016, 19:45 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Poliţia a declarat că nu există nicio ameninţare şi a decis redeschiderea gării, informează general-anzeiger-bonn.de. Trenurile au revenit la programul normal, iar poliţia germană desfăşoară o amplă operaţiune de căutare a bărbatului care a sunat la Pompieri şi a anunţat că în gara principală se află o bombă.

Alertă cu bombă în Germania, vineri seară. Gara centrală din Bonn a fost evacuată vineri seara din pricina unei ameninţări cu bomba. 

În aceste momente, poliţiştii cercetează perimetrul, însoţiţi de câini care caută explozibil. Reprezentanţii căilor ferate susţin că vor redirecţiona trenurile şi că fac aranjamente pentru ca pasagerii să fie transportaţi cu autobuzele.

Primele informaţii susţin că un bărbat care vorbea prost limba germană a sunat la Pompierii din Bonn la ora locală 4.15 şi a spus că a fost lăsată o bombă la gara centrală din oraş. Un reprezentant al Poliţiei susţine, pentru sursa citată, că au identificat cabina telefonică din oraş de unde a fost făcut apelul şi că martorii susţin că este vorba de un bărbat de 1,8 m, purtând o jachetă roşie şi, după aspect, din sudul Europei, mai susţine sursa citată. Poliţia îl caută pe acest bărbat.  

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN