Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vrei să ai o viață lungă și sănătoasă? Iată ce trebuie să faci

Saturday, 01 July 2017, 17:31 Sursă: REALITATEA.NET

Nu trăi în izolare

Rata deceselor este de două ori  mai mare pentru majoritatea persoanelor care se izolează de lume, în comparaţie cu cele care au legături sociale puternice. Prietenii te pot ajuta realmente să trăieşti mai mult, scrie CSID.

Consumă potasiu

Adăugarea de potasiu în alimentaţie poate reduce tensiunea, în timp ce regimul sărac în în potasiu poate creşte tensiunea. Consumul unei banane pe zi asigură cele 400 de miligrame suplimentare de potasiu necesare pentru a micşora cu 40% şnsele de a suferi un accident cerebral fatal.

Mănâncă crudităţi

Potrivit studiilor, riscul de a face cancer la stomac se dublează sau chiar se triplează dacă nu consumi zilnic fructe sau legume, iar crudităţile sunt cele mai recomandate. Ronţăie, aşadar, fructe şi legume crude.

Se poartă cuprul

Cuprul este un supliment esenţial pentru reducerea deteriorării ţesuturilor corpului asociată îmbătrânirii şi este, de asemenea, non-alergic. Multe persoane, mai ales din rândul celor care suferă de artrită, poartă brăţări din cupru, pentru absorbirea elementului în piele.

Ceapa este sănătate

Consumul unei jumătăţi de ceapă pe zi sau echivalentul ei în suc creşte colesterolul "bun" în medie cu 30%la majoritatea persoanelor cu boli de inimă sau cu valori mai mari ale colesterolului, prelungind speranţa de viaţă şi stimulând sănătatea.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL