Viorica Dăncilă: ”Mă îngrijorează foamea de putere a lui Iohannis”

Monday, 14 October 2019, 14:32 Sursă: REALITATEA.NET

Premierul demis Viorica Dăncilă l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis, în deschiderea şedinţei de guvern, despre care spune că este „înfometat după putere”.

Premierul interimar Viorica Dăncilă l-a atacat în deschiderea şedinţei de guvern pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care spune că este „înfometat după putere”, şi îl somează pe acesta, precum şi pe liderii „gălăgioşi” din PNL să prezinte un nou program de guvernare.

Citeste mai mult: adev.ro/pzd1ti
Adaugă părerea ta
Premierul interimar Viorica Dăncilă îl somează public pe candidatul Iohannis şi pe ”gălăgioşii lideri ai PNL” să abandoneze ”discursul urii şi jignirile” la adresa cetăţenilor şi să se concentreze pe creionarea unui program de guvernare.
„În lipsa unui program de guvernare şi în lipsa unui program complet pentru români şi România, Klaus Iohannis face ceea ce ne-a obişnuit pe toţi în ultimii cinci ani, trage de timp şi încearcă să distragă atenţia de la acest lucru, aruncând în spaţiul public jigniri. Ceea ce îngrijorează este foamea de putere a acestui om şi lipsa de viziune a celor care-l înconjoară. Prin mesajele publice pe care le lansează, autointitulaţii salvatori ai democraţiei demonstrează că sunt capabili de orice pentru a-şi masca incompetenţa.
Îi somez public pe candidatul Iohannis şi pe gălăgioşii lideri ai PNL să abandoneze discursul urii şi jignirile la adresa cetăţenilor şi să se concentreze pe creionarea unui program de guvernare. Dacă nu sunt în stare să spună public şi să-şi asume că au dat jos un guvern doar din considerente electorale. Am observat că liderii PNL şi Klaus Iohannis au simţit nevoia să spună că nu vot tăia pensiile şi salariile după ce au anunţat mai multe măsuri de tăieri şi austeritate. Îi invit să semneze pactul pentru bunăstare, semnat deja de un milion de români”, a declarat Viorica Dăncilă.