Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Violul din Vaslui. Reacţie cutremurătoare a fetei, după ce a mers prima dată la psiholog

Wednesday, 29 July 2015, 15:07 Sursă: REALITATEA.NET

De astăzi, miercuri (29 iulie), adolescenta din Vaslui violată de şapte bărbaţi, în noiembrie anul trecut, a început să meargă la psiholog, pentru a reuşi să treacă peste trauma şi presiunea uriaşă care s-a pus pe umerii ei în ultimele opt luni.

”Îmi voi face un drum în viaţă. Nu mă las doborâtă”, a declarat emoţionată adolescenta, după prima şedinţă de consiliere. Este hotărâtă să nu rămână cu eticheta ”fata din Vaslui, violată de cele şapte bestii”, ci să îşi croiască un rost în viaţă.

Adolescenta a izbucnit în plâns, ieri, când a aflat că avocata sa a reuşit să-i găsească sprijin de specialitate, pentru a fi consiliată psihologic. Familia fetei a refuzat orice ajutor material, deşi oameni din toate coluţurile ţării, dar şi din străinătate s-au oferit să îi ajute. Oameni modeşti, de la ţară, părinţii elevei au refuzat ajutorul pentru că nu vor să fie acuzaţi că transformă drama fetei lor într-o sursă de îmbogăţire.

 

”Au fost momente când am crezut că nu mai pot şi nu mi-am dorit decât să se termine odată totul. Au fost multe momente în care am simţit că nu mai pot. Şi părinţii, şi doamna avocat m-au ajutat foarte mult şi le mulţumesc pentru asta!”, a mărturisit adolescenta.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL