Vă mai aduceţi aminte de Ice Bucket Challenge? Acestea sunt cele mai amuzante momente!

Saturday, 01 August 2015, 10:30 Sursă: REALITATEA.NET

Ice Bucket Challenge este o campanie de donaţii dedicate ajutorării celor suferinzi de scleroză laterală amiotrofică, boală ce poartă numele de Charcot sau Lou Gehrig, şi conştientizării acestei maladii, de care suferă şi Stephen Hawking.

Participanţii sunt provocaţi să îşi verse în cap un vas de apă amestecată cu gheaţă. Campania a fost o reuşită, dat fiind că milioane de oameni s-au filmat turându-şi apă cu gheaţă în cap şi au donat bani pentru persoanele care suferă de această boală.

Unii, însă, au transformat filmuleţele caritabile într-unele extrem de comice, care au devenit, la rândul lor, virale.

La această campanie au aderat o mulțime de personalități americane și din întreaga lume, printre care se numără: Bill Gates, Lady Gaga, Oprah Winfrey, Shakira, Mark Zuckerberg, Selena Gomez.

Participanții sunt provocați să își verse pe cap un vas cu apă la temperatură scăzută (amestecată cu gheață) și o mulțime de astfel de videoclipuri au invadat internetul și mass-media. Regulile presupun ca, în 24 de ore de la primirea nominalizării, trebuie să donezi bani și/sau să torni găleata de apă cu gheață pe cap. Filmul trebuie să cuprindă numele acțiunii caritabile la care participi și numele noilor nominalizați.

În România, Asociația MaiMultVerde a adoptat aproape imediat campania Ice Bucket Challenge și îi provoacă pe participanți să doneze bani, orice sumă de la 10 lei în sus, care echivalează cu plantarea unui copac sau să își toarne o găleată de apă cu gheață pe cap.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL