Ungureanu: O persoană care i-ar fi dat MITĂ 10.000 de euro lui Beuran m-a contactat 

Thursday, 13 February 2020, 12:25 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

"O persoană care i-ar fi dat mită lui Beuran m-a contactat. (...) Este vorba despre 10.000 de euro. Informatiile pe care le detineam acum cateva luni cu privire la posibile fapte de coruptie cu privire la Beuran ar putea fi confirmate in aceste zile. Sunt implicate si alte persoane din sistemul medical, nu numai el. As lasa ca procurorii sa comunice numai ce pot in aceasta faza a anchetei penale. (...) Nu e un caz particular, chiar ieri imi scria un domn despre practicile unor dumnezei medicali. Azi am primit informatii de la un domn care reprezenta o firma de medicamente si care-mi explica cum a dat mita in doua tranase unor doctori care erau sefi de sectie si care foloseau foamea de bani a unor firme din industrtia farmaceutica pentru a si rotunji veniturile. Eu ii trimit la procurori sa-si faca datoria civica. E trist ca oamenii au mai multa incredere in mine uneori decat in istitutii ale statului", a declarat Emanuel Ungureanu,  într-o intervenție la Realitatea PLUS.  

Reamintim că joi, la casa medicului Mircea Beuran, dar și la secția de chirurgie de la Spitalul Floreasca, unde operează acesta, se desfășoară mai multe percheziții. Procurorii au ridicat mai multe înscrisuri, într-un dosar în care s-ar verifica acuzații de luare de mită. 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-13 13:53:36
viorica

Bună ziua, sunt Viorica Dăncilă, aproape că mi-am pierdut viața când iubitul meu de 4 ani a plecat să fie cu o altă femeie. Am plâns și sobru în fiecare zi, până când mi-a fost atât de rău încât am ajuns la internet pentru ajutor. Și am văzut o mărturie a unui caster vrăjitor care ajută o doamnă numită Adina-Ioana Vălean și am spus să-mi dau o încercare. așa că îl contactez pentru ajutor și el îmi aruncă o vrajă de dragoste pe care o folosesc pentru a-mi reveni dragostea și acum sunt o femeie fericită. Pentru ceea ce ai făcut pentru mine, nu voi înceta să împărtășesc numele tău bun oamenilor de acolo pentru munca bună pe care ai făcut-o pentru mine. Sper ca Dumnezeu să vă binecuvânteze atât cât m-ați ajutat să-mi revin Dragostea, este ideal că am publicat acest lucru pe un ziar local pentru ca Dr. Amiso să aducă mai mulți clienți, merită mai mult și asta, iar recompensa sa este sigură. . Pentru probleme de sănătate sau de

2020-02-13 15:11:13
Niță Marian

Beuran nu a fost prins în flagrant delict de luare de mită. Restul sunt blasfemii debitate de indivizi dubioși.

2020-02-13 15:58:54
GHEORGHE

1) -DNA a reinceput circul la televizor. Pentru inceput Clasare pentru Iohanis contra post procuror sef ! 2)- Ungureanu reclamagiu de servicii = Urdareanu = Florica, sau tot USR-ul la gramada.....?

Alte articole din: SOCIAL