Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un poliţist din Hunedoara, acuzat că racola tinere pentru prostituție

Tuesday, 10 March 2020, 18:59 Sursă: Realitatea.NET

”Astăzi, 10 martie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciile Județene Anticorupție Hunedoara, Alba și Caraș Severin, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au efectuat un număr de 7 percheziții domiciliare pentru alcătuirea probatoriului într-un dosar penal în care sunt vizați doi angajați ai I.P.J. Hunedoara și alte persoane suspectate de săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție. De asemenea, au fost puse în executare 4 mandate de aducere față de patru suspecți, doi dintre aceștia fiind polițiști.

Astfel, în anul 2019, ofițerii S.J.A. Hunedoara au fost delegați de unitatea de parchet să efectueze cercetări cu privire la suspiciuni de săvârșire a unor infracțiuni de proxenetism de către un agent de poliție din cadrul Poliției municipiului Deva.

Din cercetări s-a stabilit că acesta, beneficiind de sprijinul unei persoane fără calitate specială și utilizând metoda “loverboy” a racolat mai multe tinere pe care, ulterior, le-a determinat să se prostitueze.

Totodată, în luna decembrie 2019, agentul de poliție a intervenit pe lângă un coleg polițist din cadrul unui post de poliție din județ în sensul ca acesta să nu aplice o sancțiune contravențională unui cunoscut depistat încălcând reglementări rutiere.

Față de polițistul suspect de săvârșirea unor infracțiuni de proxenetism a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 11 martie a.c., agentul de poliție să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi “Decebal” Hubedoara”, se arată într-un comunicat al Direcției Generale Anticorupție Serviciul Județean Anticorupție Hunedoara.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL