Un nou tip de sex face furori! Tot ce trebuie să ştii despre sapiosexualitate

Friday, 05 January 2018, 11:00 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Știi senzația aia când te simți atrasă numai de bărbați inteligenți? Acum are un nume: sapiosexualitate.

În 1998, Woody Allen a folosit termenul de "sapiosexualitate" în filmul "Celebrity". Ideea era că un bărbat poate avea o relaţie sexuală cu orice femeie pentru o perioadă limitată, însă poate sta de vorbă la nesfârșit cu una inteligentă, fiind atras de "deșteptăciunea" ei, scrie eva.ro.

Cum se manifestă sapiosexualitatea?

1. Ai o atracție față de persoanele care te fac să spui "Ai dreptate". În timp ce unii se pot simți frustrați de faptul că trebuie să recunoască o greșeală, sapiosexualii au un soi de extaz intelectual, care duce la atracția fizică.

2. Te plictisești repede. Unii ar putea să-ți spună că nu știi ce vrei, însă adevărul e că pasiunea pălește odată cu lipsa atracției fizice (care în cazul sapiosexualilor nu apare decât în prezența unei persoane inteligente), iar relația fără pasiune e un fel de prietenie la care vrei sau nu să renunți.

3. Simți nevoia de liniște. Când ești sapiosexual, ajungi să vorbești puțin. Nu pentru că nu ești capabil, ci pentru că vrei să te protejezi. Cumva, gândești altfel decât turma. Și când turma vorbește, obosești. Așa că alegi să vorbești mai puțin, însă asta nu înseamnă că în prezența persoanei potrivite nu poți vorbi la nesfârșit.

4. Nu-ți plac oamenii care nu emană emoție când vorbesc, însă poți conviețui cu ei. Instinctiv ai înțeles că ești diferit și, de multe ori, păstrezi asta pentru tine.  

5. Pentru tine, frumosul are alt sens. Ceea ce pentru alții înseamnă frumos, pentru tine poate fi excretabil. Poate că unele femei se simt atrase de bărbații Ken, iar unii bărbați preferă femeile Barbie. Ție îți provoacă... silă.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri