Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ușor de ghicit. Acesta este detaliul care dă de gol persoanele "ușuratice"

Sunday, 19 November 2017, 11:25 Sursă: REALITATEA.NET

Studiul, realizat de cercetatorii de la Universitatea California din Los Angeles, arata ca activitatea cerebrala a unei persoane dupa ce vede imagini erotice poate demonstra cati parteneri sexuali a avut. Potrivit lui Nicole Prause, esentiala este reactia unei persoane atunci cand vede imagini mai „cuminti”, cu mai putina incarcatura erotica.

„Daca vei raspunde puternic la imagini discrete cu sex, atunci si in viata reala te exciti foarte repede. În cazul unor imagini intense, explicite, oricine se va excita. Diferenta o fac imaginile care doar sugereaza sexul, cele foarte slabe”, precizeaza Prause, potrivit descopera.ro. Echipa coordonata de Prause a ales 40 de barbati si 22 de femei, cu varste intre 18 si 40 de ani. Fiecare a precizat cati parteneri sexuali a avut in ultimele 12 luni, apoi au urmarit 225 de imagini diferite, unele din ele cu conotatie sexuala, altele neutre.

Activitatea lor cerebrala a fost monitorizata la electroencefalogram, pentru a se observa reactia emotionala la aceste imagini. Persoanele care precizasera ca au avut mai multi parteneri de sex au fost cele care au aratat un raspuns puternic la imaginile erotice, chiar si la cele mai slabe.

Cercetatorii cred ca acest interes pentru sex si tendinta de a se excita rapid sunt factorii care ii fac pe unii oameni sa caute mai multi parteneri. Astfel, nu partenerul este esential, ci actul in sine, persoana cautand sa obtina satisfactie sexuala.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL