Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trupul neînsufleţit al fostului campion la box, ucis în Spania, va fi adus în ţară

Friday, 29 August 2014, 13:02 Sursă: REALITATEA.NET

Abia după o lună, în care au fost depuse numeroase eforturi și înfruntate obstacolele impuse de procedurile anchetei desfășurate de spanioli, familia va putea în sfârșit să-l îngroape creștinește pe Robert Dănceanu. Trupul său va ajunge la Mangalia, în jurul orei 22.00 și va fi depus la Capela Sfântul Mina, unde sunt așteptați toți cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, scrie reporterntv.ro.

La sfârșitul lunii trecute, pe 30 iulie, fostul boxer, în vârstă de 39 de ani, a murit pe un pat de spital din Spania. Cu doar câteva zile înainte, într-un bar, sărise să își ajute cumnatul și a fost lovit de 14 indivizi. Printre aceștia și spaniolul Ruibal Moises, campion mondial la box și luptător în circuitele de K-1

Cazul său a devenit controversat, după ce, în urma necropsiei, autoritățile spaniole au stabilit că Robert nu a murit din cauza loviturilor primite în timpul altercației. Uciderea lui Dănceanu nu a fost făcută publică de poliția spaniolă, iar apropiații lui spun că nici măcar nu li s-a permis să ridice trupul de la morgă.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL