Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trump, despre asasinarea lui Khashoggi: "Cea mai proastă muşamalizare din istorie"

Wednesday, 24 October 2018, 07:56 Sursă: REALITATEA.NET

Donald Trump a adăugat că cel care a pus la cale scenariul asasinatului lui Jamal Khashoggi are mari probleme în prezent şi "trebuie să aibă mari probleme".

La scurt timp după declaraţiile lui Trump, secretarul de stat Mike Pompeo a afirmat că Statele Unite "îi vor pedepsi pe cei responsabili".

Departamentul de Stat american a anunţat că va retrage vizele sau, după caz, nu va elibera vize pentru 21 de cetăţeni saudiţi, ca urmare a uciderii jurnalistului Jamal Khashoggi, a anunţat purtătoarea de cuvânt a diplomaţiei SUA, Heather Nauert, citată de Reuters.

Într-un interviu separat acordat Wall Street Journal, publicat marți, Donald Trump s-a referit la posibila implicare a oficialilor saudiți în uciderea lui Khashoggi și a spus că nu crede că regele Salman a avut cunoștință de crimă.

Când a fost întrebat despre rolul posibil al prințului Mohammed bin Salman, președintele a răspuns: "Ei bine, prințul conduce lucrurile acolo. El conduce lucrurile și dacă cineva va fi, ar fi el. "

Întrebat dacă a crezut declaraţiile familiei regale de distanţare de orice implicare în asasinat, Trump a luat o pauză lungă înainte de a spune: "Vreau să le cred, chiar vreau să le cred".


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL