Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trei românce, implicate în sechestrarea unui pensionar austriac

Sunday, 04 October 2020, 09:17 Sursă: Realitatea.net

Cele trei femei au fost ajutate în comiterea faptelor extrem de grave de un bărbat, și el tot de naționalitate română. După ce au reușit să îl ademenească pe bărbatul de 66 de ani într-un apartament, în orașul austriac GrazTre, cu ajutorul complicelui l-au sechestrat și i-au luat cardul. 

Potrivit polițiștilor care au cercetat cazul, femeile i-au câștigat ușor încrederea pensionarului. L-au atras într-o capcană și l-au invitat să se distreze împreună într-un apartament.

Timp de aproape două luni, de la începutul lunii august, românii l-au ținut prizonier și în tot acest timp au retras în mod repetat bani din contul său bancar. În total, i s-au sustras zeci de mii de euro din cont. 

Norocul bărbatului a fost că mai mulți vecini, care îl văzuseră pe timpul verii de mai multe ori în compania româncelor, au intrat la bănuială după ce acesta a dispărut subit și nu a mai fost găsit în apartamentul său.

Vecinii au anunțat poliția, iar investigația i-a dus pe oamenii legii la apartamentul româncelor, unde l-au și găsit. 

O parte dintre banii sustrași de pe cardul acestuia au fost găsiți în numerar, în casă. Cei patru români au fost arestați prevenitiv, iar acum sunt închiși într-un penitenciar din Austria. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL