Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tragedie de neimaginat, la Caracal: un poliţist s-a împuşcat în cap, în casa socrilor. Cine era

Sunday, 13 October 2019, 19:55 Sursă: REALITATEA.NET

Asupra bărbatului s-au efectuat manevre de resuscitare de către paramedicii SMURD, apoi a fost predat unui echipaj al Ambulanței, cu medic.

Bărbatul a ajuns la Spitalul Caracal, stabil, dar în stare de inconștiență. Medicii au luat decizia să-l transfere la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Craiova, medicul Cristina Geormăneanu, spune că poliţistul are multiple leziuni craniene.

„Pacientul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului nostru în jurul orei 19.00, cu stare generală extrem de gravă, în comă profundă, intubat şi ventilat mecanic, stabil hemodinamic. A primit îngrijiri medicale de urgenţă, apoi a fost investigat rapid, a efectuat un computer tomograf cranian, s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral sever cu multiple leziuni craniene. Pacientul a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă a spitalului nostru pentru Neurochirurgie. Prognosticul este unul extrem de rezervat”, a afirmat medicul Craiovean.

Potrivit realitateadeolt.net, I. A. B. era ajutor de şef de post la Postul de Poliţie Corbu. El fusese transferat de aproximativ o lună de la IPJ Timiș.

Bărbatul se căsătorise recent și, potrivit unor surse, avea certuri dese cu soția. Acesta se pare că ar fi şi motivul gestului său. Aceleaşi surse susţin că locuinţa în care a încercat să-şi pună capăt zilelor aparţinea socrilor săi.

Citeşte continuarea pe realitateadeolt.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL