Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Top 3 zodii cărora le place să facă sex cu necunoscuți

Sunday, 04 December 2016, 18:54 Sursă: REALITATEA.NET

Top 3 zodii cărora le place să facă sex cu necunoscuți:

LOCUL 3: GEMENI. Cu toate că vrea să pară foarte fidel propriilor principii (și anume că el nu face sex cu altcineva decât persoana iubită, pe care trebuie să o cunoască bine de tot), nativul Geamăn este fascinat dacă întâlnește persoane dispuse la o aventură de-o noapte, despre care vor ști doar marea și nisipul fierbinte care au fost martori, , scrie teotrandafir.com.

LOCUL 2: FECIOARĂ. Noaptea, toate Fecioarele se transformă și nu refuză aventurile sexuale cu necunoscuți. Dacă le întrebi a doua zi ce au făcut în noaptea precedentă, vor spune că au citit o carte până în zori sau că au dormit. Fecioarele au o viață sexuală foarte ascunsă de ochii curioșilor, plină de aventuri care mai de care mai incitante.

LOCUL 1: BALANȚĂ. Deși este foarte fidelă într-o relație, Balanța se aventurează în mici escapade cu persoane despre care nu va ști nici cum le cheamă a doua zi. Nativul Balanță are o imaginație bogată când vine vorba de sex și poate oferi momente unice oricui, atâta vreme cât pactul sexual este unul semnat de ambele părți.

Sursa foto: chicagoplays.com


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL