Toate femeile din acest sat s-au dezbrăcat pentru un calendar erotic. Banii au curs gârlă

Monday, 15 April 2019, 19:57 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Locuitorii dintr-un sat britanic au avut o idee îndrăzneață la finalul anului trecut - să realizeze un calendar erotic pentru o cauză nobilă, iar efectele financiare au fost mult peste așteptări.

Calendarul erotic publicat de localitatea din regiunea Kent a fost atât de popular, încât s-au vândut primele două ediții, iar acum se pregătește și ediția a treia.

Sătenii non-conformiști din Iwade au dobândit "faima mondială", scrie Daily Star, primind comenzi ale calendarului pentru 2019 chiar și din America.

Fotografiile care au lăsat puțin loc imaginației pot fi văzute în GALERIA FOTO. Calendarul se vinde "ca pâinea caldă", iar toți banii se duc într-un proiect de luptă împotriva bolilor mentale.

La ședințele foto au luat parte un număr mare de săteni, cu profesii diferite: antrenori de fitness, grădinari, un îngrijitor de câini, mecanici auto, casnice etc.

Laura Cheeseman, cea care a venit cu ideea, a declarat că a fost încântată să predea primii bani, peste 1.100 lire sterline, și a spus că acest calendar a adus întregul sat la viață.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri