Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

TOATE centrele de vaccinare anti COVID-19 din județul Dolj - localitățile în care se deschid. UNDE se pot vaccina craiovenii

Thursday, 14 January 2021, 12:20 Sursă: realitateadecraiova.net

Autor: Ioana Stanescu

 

Din totalul celor 26 de centre, 14 vor funcționa în Craiova. În etapa a doua de vaccinare, care începe vineri, 15 ianuarie, se pot vaccina persoanele cu grad de risc și lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale.

Astfel, la cele patru puncte de la Sala Polivalentă se pot vaccina persoane din Craiova, Țuglui și Podari.

La cele șase centre ce vor funcționa în cadrul Stadionului „Ion Oblemenco” se pot vaccina doar craiovenii, iar la centrul din cadrul Stadionului de Atletism se pot imuniza persoane din Coșoveni, Dioști, Drăgotești, Ghercești, Leu, Pielești, Robănești și Teslui.

Centrului amenajat la Școala „Alexandru Macedonski” i-au fost arondate localitățile Almăj, Bulzești, Brădești, Coțofenii din Față, Goiești, Ișalnița, Mischii, Murgași și Șimnicu de Sus.

La Hostel „Griffon” Craiova, unde vor fi amenajate două centre de vaccinare, se pot imuniza persoane din Botoșești-Paia, Brabova, Breasta, Bucovăț, Caraula, Carpen, Cârcea, Cernătești, Coțofenii din Dos, Ghindeni, Gogoșu, Grecești, Izvoare, Malu Mare, Pleșoi, Predești, Sălcuța, Seaca de Pădure, Secu, Sopot, Terpezița, Vârtop, Vârvoru de Jos și Vela.

Unde vor funcționa TOATE centrele din județ unde se pot vaccina împotriva COVID-19 cei din a doua etapă află pe realitateadecraiova.net.

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL