Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Tăriceanu, vacanță la schi în Franța. Detaliul incredibil despre concediul greilor din PSD-ALDE

Saturday, 12 January 2019, 10:24 Sursă: REALITATEA.NET

România nu are buget pentru anul 2019, însă parlamentarii nu se grăbesc să se întoarcă din vacanță. Asta deși, în ultimii ani, au fost convocate deseori sesiuni parlamentare extraordinare.

După ce Liviu Dragnea și-a luat concediu până la finele lunii și a plecat din țară, acum a venit rândul lui Călin Popescu Tăriceanu să ia calea străinătății.

Se va relaxa la ski, în Franța, spun surse politice citate de Realitatea TV. Bugetul rămâne să fie rediscutat abia la întoarcerea celor doi lideri ai coaliției de guvernare.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a delegat atribuţiile vicepreşedintelui Senatului, Claudiu Manda, pentru perioada 12 ianuarie – 17 ianuarie. Decizia a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

Şi atribuţiile de şef al Camerei Deputaţilor au fost preluate de vicepreşedintele Florin Iordache, fiindu-i delegate de către Liviu Dragnea, pentru toată luna ianuarie.

Cel mai sigur, vacanța parlamentarilor va dura până la data de 4 februarie, când este programată începerea noii sesiuni parlamentare.

Detalii despre vacanța lui Dragnea. Unde a plecat cu un avion privat închiriat de la sârbi

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a plecat din țară încă de pe data de 2 ianuarie seara, în jurul orei 20.00, de pe terminalul deținut de Țiriac Air, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească, potrivit unor surse aeroporturare.

Liviu Dragnea ar fi plecat însoțit de partenera lui, Irina Tănase și de încă o persoană pe ruta București-Sofia-Verona.

Nu e clar de ce avionul cu care a plecat Dragnea în vacanță a făcut escală la Sofia și cine plătește costurile deplasării cu avionul. Nu este clar nici dacă Verona a fost ultima destinație sau de acolo avionul a plecat spre o altă destinație.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a susținut însă pe data de 3 ianuarie, deci la o zi după ce Dragnea a părăsit România, că liderul PSD nu a plecat din țară și că "nu va pleca din țară, în mod sigur".

Florin Călinescu îl face praf pe Liviu Dragnea, după ce liderul PSD s-a ascuns

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL