Detalii despre vacanța lui Dragnea. Unde a plecat cu un avion privat închiriat de la sârbi

Wednesday, 09 January 2019, 19:08 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Liviu Dragnea ar fi plecat din țară, împreună cu Irina Tănase, în data de 2 ianuarie, cu un avion privat închiriat de la sârbi care a zburat până la Verona, orașul îndrăgostiților Romeo și Julieta.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a plecat din țară încă de pe data de 2 ianuarie seara, în jurul orei 20.00, de pe terminalul deținut de Țiriac Air, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească, au declarat pentru G4Media.ro surse aeroporturare.

Potrivit acestora, Dragnea ar fi plecat însoțit de partenera lui, Irina Tănase și de încă o persoană pe ruta București-Sofia-Verona.

Nu e clar de ce avionul cu care a plecat Dragnea în vacanță a făcut escală la Sofia și cine plătește costurile deplasării cu avionul. Nu este clar nici dacă Verona a fost ultima destinație sau de acolo avionul a plecat spre o altă destinație.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a susținut însă pe data de 3 ianuarie, deci la o zi după ce Dragnea a părăsit România, că liderul PSD nu a plecat din țară și că "nu va pleca din țară, în mod sigur".

LOVITURĂ! Cu cine și-a petrecut Liviu Dragnea Revelionul. Fotografia care l-a dat de gol

Liviu Dragnea și Irina Tănase și-au petrecut Sărbătorile la Pelișor, Sinaia, împreună cu Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi-a delegat atribuţiile pentru toată luna ianuarie vicepreşedintelui Camerei, Florin Iordache.Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ