Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tânărul care și-a bătut cu biciul concubina minoră, reținut pentru 24 de ore

Saturday, 15 February 2020, 23:02 Sursă: Realitatea.net

"În ciuda încercărilor minorei și a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violență în familie și act sexual cu un minor. Mai mult, în cursul zilei de duminică, acesta urmează să fie prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă", a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Vineri seară, în jurul orei 21.15 polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 3 Marginea s-au autosesizat cu privire la un clip video apărut pe rețele de socializare în care era surprinsă o agresiune asupra unei tinere.

Echipajul a identificat locația în care a avut loc agresiunea. În continuarea verificărilor s-a constatat că victima este o minoră de 15 ani, însărcinată în luna a cincea, iar agresorul este concubinul acesteia de 19 ani.

Citeşte continuarea pe realitateadesuceava.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-16 01:39:40
Silviu

Bravo poliția română! Mă bucur că ați luat atitudine! In ceea ce privește protecția copilului, cum adică să convingă minora sa se mute. Protectia copilului sa aplice legea. Maimuța aia de mama sa fie decăzută din drepturile părintești. Ce mama este aceea? Cum de a rămas fata însărcinată la 15 ani? Decăzută din drepturile părintești și astfel fata e obligata sa meargă în centru.

Alte articole din: ACTUAL