Coronavirus - România: 1292 de cazuri confirmate

Suspiciune de coronavirus și la Parlament. Mai mulți senatori trimiși acasă

Monday, 09 March 2020, 12:00 Sursă: Realitatea.NET

Alertă de coronavirus și la Parlament, după verificările anunțate și la Guvern. Toţi angajaţii Comisiei pentru Învăţământ din Senat au fost trimişi acasă. Măsura a fost luată după ce soțul unei senatoare din respectiva comisie, s-a descoperit că lucrează la OSIM, instituția unde este angajată și femeia de 42 de ani din Bucureşti, a doua persoană confirmată cu coronavirus în Capitală, trasmite Realitatea PLUS.

"Vineri a fost depistată pozitiv la Coronavirus o angajată de la OSIM, unde lucrează soțul unei doamne angajate la Comisia pentru Învățământ din Senat. Preventiv, toți angajații Comisiei au fost trimiși acasă până la noi directive. In acest context, există posibilitatea să nu putem ține ședința de săptămâna aceasta. Vă mulțumesc pentru înțelegere", a fost mesajul transmis de Liviu Pop senatorilor din Comisia de Învățământ.

Alertă de coronavirus este și la Palatul Victoria. Autoritățile fac verificări cu privire la posibili contacți ai femeii confirmate ieri cu coronavirus din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României.

Coronavirus la Guvernul României! Două persoane, suspecte de infecție

 

 
 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL