Surpriză uriașă. Unde este Liviu Dragnea

Thursday, 10 January 2019, 10:30 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Reprezentanții de la Bruxelles știau că șeful Comisiei, Jean Claude Juncker, are un program bine stabilit: participă astăzi la ceremonia de la Ateneu, iar mâine are programate conferințe cu președintele Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

După acestea, veneau întâlnirile cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea

Planurile au fost însă date peste cap de vacanța lui Liviu Dragnea. Șeful camerei și-a delegat atribuțiile până la sfârșitul lunii lui Florin Iordache, așa că la întâlnirea de vineri ar urma să participe acesta. 

Potrivit g4media, Dragnea a plecat încă din 2 ianuarie de la Bucureşti în direcţia Verona, Italia. Cu o mica escală la Sofia. Dragnea ar fi plecat însoțit de partenera lui, Irina Tănase, și de încă o persoană.

Nu există deocamdată informații legate de costurile deplasării. La doar o zi după presupusa plecare a lui Dragnea, Codrin Ștefănescu anunța într-o emisiune că șeful său de partid nu a plecat din țară. 

PROGRAM LANSARE OFICIALĂ A PREȘEDINȚIEI ROMÂNIEI LA CONSILIUL UNIUNII EUROPENE (10-11 ianuarie 2019)

Președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker și Colegiul Comisarilor se vor afla la București în perioada 10 – 11 ianuarie pentru a marca începerea oficială a Președinției române, ce va debuta cu un concert de deschidere începând cu ora 20:00 (EET).

Astăzi, 10 ianuarie, președintele Juncker va ține un discurs cu această ocazie, la fel ca Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, Antonio Tajani, preşedintele Parlamentului European, și Donald Tusk, președintele Consiliului European

Mâine, 11 ianuarie, președintele Comisiei Europene va avea întâlniri bilaterale cu Klaus Werner Iohannis, președintele României, și Viorica Dăncilă, prim-ministrul României. Cele două reuniuni vor fi urmate de conferințe de presă după cum urmează:

- 10:30 - Președintele Jean-Claude Juncker va susține o conferință de presă comună alături de Klaus Iohannis, președintele României, la Palatul Cotroceni, Bd. Geniului, 1-3, București (Interpretare RO-DE-EN-FR)

- 12:30 - Președintele Jean-Claude Juncker va susține o conferință de presă comună alături de Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, la Palatul Victoria, București (Interpretare RO-DE-EN-FR)

Agenda vizitei include și întâlniri cu Călin Popescu – Tăriceanu, preşedintele Senatului, și Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților.

Vineri, 11 ianuarie, Colegiul Comisarilor va avea întâlniri cu președintele României și prim-ministrul României, pentru a discuta despre prioritățile Președinției române.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ