Surpriză de proporţii pentru fanii serialului Grey's Anatomy

Thursday, 06 December 2018, 09:51 Sursă: REALITATEA.NET

Gala de decernare a Globurilor de Aur de luna viitoare, care lansează în mod tradiţional sezonul premiilor din cinema, va fi găzduită în 2019 de comicul american Andy Samberg şi de actriţa canadiană Sandra Oh, a informat miercuri Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), citată de DPA.

Adaugă părerea ta

"Suntem încântaţi să confirmăm că Andy Samberg şi Sandra Oh vor fi gazdele celei de-a 76-a ediţii a Globurilor de Aur", au indicat pe Twitter organizatorii.

Cei doi sunt "alegerile perfecte" pentru a prezenta evenimentul care va avea loc pe 6 ianuarie la hotelul Beverly Hilton, au precizat într-o declaraţie şi copreşedinţii NBC, Paul Telegdy şi George Cheeks.

"Ei aduc inteligenţă, farmec şi stil într-o sală plină cu cele mai importante nume din film şi televiziune. Va fi cu siguranţă o altă seară de neuitat, plină de distracţie", au adăugat Telegdy şi Cheeks.

Prima dată acordate în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune realizări din lumea filmului şi televiziunii, grupate în peste 25 de categorii.

Potrivit DPA, pentru Samberg şi Oh, ambii câştigători ai Globurilor de Aur, va fi pentru prima dată când găzduiesc această ceremonie.

Oh a devenit faimoasă o dată cu serialul "Grey's Anatomy" şi a primit aprecieri din partea criticilor pentru rolul pe care îl face în prezent în "Killing Eve", serial la care este şi producător co-executiv.

Samberg, 40 de ani, cunoscut din programul "Saturday Night Live", joacă în prezent în sitcomul "Brooklyn Nine-Nine".