Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SUPRAVIEŢUIREA extraordinară a unei femei: a simţit că ceva îi atinge piciorul, era un RECHIN URIAŞ

Sunday, 30 July 2017, 10:13 Sursă: REALITATEA.NET

Femeia, mamă a trei copii, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a supraviețui atacului prădătorului de zece metri. Aceasta se dusese să facă surf în apropiere de San Diego, California, când rechinul a tras-o sub apă și a mușcat-o de coapse. Singura șansă de scăpare a fost să-l înjunghie cu unghiile în ochi, obligându-l pe acesta să se retragă.

Leeanne Ericson se afla la 100 de metri depărtare de țărm și, la un moment dat, a simțit că o trage cineva de picior. La început a crezut că era prietenul ei, dar pe măsură ce a simțit acest lucru tot mai puternic, și-a dat seama că avea să urmeze o luptă pentru propria viață, potrivit The Independent, scrie b1.ro. 

"Îmi amintesc că mă gândeam la copiii mei și încercam să dau rechinul la o parte de pe mine. Am început să-l rănesc în ochi. Se simțea ca o cană de jeleu", a spus ea.

Iubitul ei a crezut că nu mai are nicio șansă. A fost cel mai fericit când și-a văzut prietena în viață.

"Osul expus de la șold până la genunchi. Nu era nimic acolo. Cantitatea de sânge din apă. Sau cantitatea de carne care lipsea din piciorul ei. Am crezut că o voi pierde", a recunoscut acesta.

În cele din urmă, când a reușit să scape de rechin, femeia a înotat cu putere până la mal și a fost luată imediat de ambulanță.

A fost supusă mai multor intervenții medicale, iar costurile de recuperare au fost foarte ridicate. Totuși, cel mai important lucru este că evenimentul a avut un final fericit.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL