Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Studiu: Nouă din zece angajați vor să poată alege de unde să muncească după relaxarea restricțiilor de coronavirus

Wednesday, 14 October 2020, 11:20 Sursă: Realitatea.net

Pandemia cauzată de infecția cu virusul SARS-CoV-2 pare să fi modificat rapid percepția angajaților faţă de ideea de a lucra de acasă, indică studiul "Forţa de muncă a viitorului".

Deşi doar 5% dintre cei intervievaţi lucrau de acasă în cea mai mare a timpului înainte de impunerea restricţiilor, în prezent 87% dintre salariaţi vor să aibă posibilitatea de a alege unde, cum şi când lucrează, indică studiul Cisco.

Vicepreşedintele Cisco Systems, Gordon Thomson, a declarat că firmele vor fi nevoite să-şi reconfigureze modul de funcţionare, pentru a contribui la satisfacerea cererilor angajaţilor, care prioritizează comunicarea eficientă şi colaborarea înainte de orice altceva.

Thomson a adăugat că tehnologia va fi folosită pentru a garanta siguranţa angajaţilor şi a datelor personale în mediul lor de lucru, fie că este vorba de birou sau de locuinţă.

''Nu mai este vorba doar despre conectarea oamenilor, ci şi despre experienţa pe care o livrezi oamenilor în contextul în care ei sunt conectaţi. Investim mult mai mult în partea analitică ce merge dincolo de conectivitate'', a explicat el într-un interviu.

Studiul Cisco a fost realizat pe baza intervievării a 10.000 de oameni din 12 pieţe din Europa, Orientul Mijlociu şi Rusia. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL