Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Studentă rănită uşor de o copertină de lemn care s-a prăbuşit, în curtea UMF Târgu Mureş

Monday, 26 May 2014, 16:55 Sursă: Mediafax

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, Mihai Gagyi, a declarat că un echipaj a fost trimis, luni după-amiază, la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, unde s-a produs un accident în urma căruia o tânără a fost rănită, transmite corespondentul Mediafax.

El a spus că, probabil din cauza vântului, o creangă a unui copac s-a rupt şi a căzut peste o copertină, aceasta prăbuşindu-se.

În cădere, copertina a rănit o tânără care trecea prin zonă şi care a suferit rănit superficiale - zgârieturi la umăr şi gât, fiind totuşi preluată de un echipaj medical şi transportată la spital.
"Echipajul nostru intervine pentru ridicarea copacului şi a copertinei care s-a prăbuşit", a sprecizat Gagyi.

La rândul său, rectorul UMF Târgu Mureş, Leonard Azamfirei, a precizat că tânăra rănită este o studentă a universităţii, ea fiind din Alba.

"Este studentă la noi, din câte am înţeles, a suferit mici excoriaţii, nu e în niciun fel de pericol. Anul trecut, am tăiat 105 copaci de la universitate, vom tăia şi în această vară, cât ni se va permite. Totuşi, cu natura nu ne putem pune", a spus Azamfirei.

În curtea UMF Târgu Mureş sunt mai multe construcţii din lemn cu astfel de copertine, pentru umbră.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL