Spitalul de campanie amenajat la Expo Arad devine operațional ca urmare a creșterii cazurilor de coronavirus

Spitalul de campanie amenajat la Expo Arad devine operațional: tot mai multe cazuri de coronavirus
Spitalul de campanie amenajat la Expo Arad devine operațional: tot mai multe cazuri de coronavirus

Pentru că numărul cazurilor de COVID-19 crește foarte mult în Arad, autoritățile judeţene iau în calcul tot mai mult introducerea în circuitul medical a primului spital de campanie construit de către autoritățile locale din România, cel de la Expo Arad, informează realitateadearad.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Meteorologii ANM au dat alertă de cod galben în România. Vin furtunile!

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Cutremur în lumea interlopă! A murit Costel Corduneanu de la Iași

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Perioada care va fi luată în calcul la obținerea pensiei: ”Este o noutate! Stagiul de cotizare va crește cu câțiva ani!”

Articol partener

PUTEREA.RO

La New York începe un proces istoric: Trump va fi judecat pentru tăinuirea banilor

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Programul trenurilor CFR Călători în minivacanța de 1 Mai și Paște

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Reacţia Ambasadei Iranului în România, după atacul asupra Israelului: Am acționat în legitimă apărare în limitele articolului 51 din Carta ONU

Actual

Surse: Marius Lulea ar putea fi exclus azi din AUR
Surse: Marius Lulea ar putea fi exclus azi din AUR. Afacerile controversate ale fondatorului formațiunii politice
Marius Lulea ar putea fi exclus din partid în această seara, potrivit unor surse. Între timp, ies la iveală noi date controversate despre numărul doi în partidul AUR. . 

Trupul mutilat a fost găsit pe un câmp de lângă A1
Lovitură uriașă pentru turcul care a măcelărit-o pe Mirela. Solicitarea făcută de avocați îi poate aduce o condamnare mai aspră
Răsturnare de situația în cazul omului de afaceri turc acuzat că a ucis și tranșat trupul unei femei. O solicitare de ultimă oră a avocaților familiei victimei poate schimba radical datele problemei, iar criminalul riscă să primească o pedeapsă mult mai dură. Atenție, descrieri cu un puternic impact emoțional.

Un bărbat de 54 de ani a căzut secerat după ce a băut dintr-o sticlă pe care o avea la el. Moarte misterioasă într-un parc din Sectorul 3!
Un bărbat de 54 de ani a căzut secerat după ce a băut dintr-o sticlă. Moarte misterioasă într-un parc din Sectorul 3
Incident șocant în Capitală! Un bărbat de 54 de ani a murit, marţi, în timp ce se afla într-un parc din Sectorul 3. Conform primelor informații, decesul ar fi survenit după ce bărbatul a băut dintr-o sticlă pe care o avea la el. Până la ora transmiterii acestei știri, nu se cunosc informații legate de conținutul sticlei și nici care este identitatea bărbatului decesat. Cazul este anchetat de poliție. Cauza decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

Trei avioane F-16 din Olanda vor ajunge în România. Anunțul MApN/ Arhivă foto
Trei avioane F-16 din Olanda vor ajunge în România. Anunțul MApN
Încă trei aeronave de tip F-16 Fighting Falcon ale Forţelor Aeriene Regale Olandeze vor ajunge în România. 

Social

Gestul extrem la care a recurs o clientă, într-un supermarket din Constanța. Femeia s-a cocoțat pe o vitrină frigorifică, în căutarea cărnii de pui/ Captură foto
Gestul extrem la care a recurs o clientă, într-un supermarket din Constanța. Femeia s-a cocoțat pe o vitrină frigorifică, în căutarea cărnii de pui - FOTO
Uneori, dorința de a pleaca din supermarket cu produsul dorit îi poate determina pe clienți să apeleze la soluții extreme. La Constanța, spre exemplu, o femeie a fost surprinsă recent că escalada, la propriu, frigiderele de la raftul de produse din carne proaspătă dintr-un supermarket. Totul, pentru a ajunge la casoleta cu carne de pui mult-dorită. Femeia nu a ținut cont nici de riscul la care se expune, nici de cel care va plana asupra clienților magazinului și chiar a familiilor acestora.

Podul peste Dunăre de la Brăila a crăpat din nou
Podul peste Dunăre de la Brăila a crăpat din nou. Ministrul Grindeanu recunoaște: „Există neconformități”
Podul peste Dunăre de la Brăila a crăpat din nou, după ultimele reparații de acum câteva luni. În unele zone, au apărut denivelări care măsoară și 10 centimetri. 

Percheziţii în Constanța, într-un dosar de înşelăciune şi fals în declaraţii cu un prejudiciu de  255.000 de lei
Percheziţii în Constanța, într-un dosar de înşelăciune şi fals în declaraţii cu un prejudiciu de 255.000 de lei
Poliţiştii constănțeni efectuează, marţi, percheziţii la locuințele a două persoane bănuite de înşelăciune şi fals în declaraţii. Potrivit IPJ Constanța, acestea sunt acuzate că au primit bani în avans pentru cumpărarea unor locuinţe pe care, de fapt, nu le deţineau şi care nici nu erau de vânzare. Prejudiciul estimat nu este deloc de neluat în seamă. Din contră, acesta se ridică la suma de 255.000 de lei.

Legea anti-păcănele, praf în ochii votanților
Legea anti-păcănele, praf în ochii votanților. De ce nu îi va opri pe jucătorii împătimiți
Deși legea care interzice accesul la păcănele a fost votată, o mare parte din populația României va avea în continuare acces la sălile de jocuri. Legea nu este aplicată peste tot, ci doar în satele și orașele mici. În schimb, în localitățile cu peste 15.000 de oameni sălile de jocuri sunt arhipline și se găsesc la fiecare colț de stradă. 

Ultimele stiri

Cătălin Cîrstoiu / Foto: Inquam Photos
SONDAJ CURS: Campania cu usturoi și pozele cu flori nu au picat bine votanților: Nicușor și Piedone pierd procente. Cîrstoiu, singurul în creștere
Medicul candidat Cătălin Cîrstoiu recuperează spectaculos din distanța față de contracandidați în cursa pentru Primărie.

Un accident nuclear la Zaporojie ar putea avea consecințe mai dramatice decât cel de la Cernobîl
Pericol de accident nuclear la cea mai mare centrală din Ucraina, la distanța relativ mică de granița României
"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la cea mai mare centrală nucleară din Europa, de la Zaporojie, a avertizat şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică. Oficialul a precizat că atacurile din ultima vreme asupra gigantului energetic prezintă un grad ridicat de risc, chiar dacă reactoarele sunt oprite.

Joe Biden și Volodimir Zelenski / Foto: Profimedia
Război în Ucraina, ziua 783: Biden presează Congresul să adopte planul său de ajutor pentru Ucraina. Planurile Washingtonului privind activele ruse blocate - LIVE TEXT
Ucraina a intrat în ziua cu numărul 783 de conflict armat cu Rusia. Președintele SUA Joe Biden a reiterat luni un apel presant Congresului pentru a adopta un buget de zeci de miliarde de dolari ca ajutor militar pentru Ucraina, blocat în prezent de opoziţia republicană. SUA speră, pe de altă parte, că reuniunile de primăvară ale FMI şi ale Băncii Mondiale vor face posibilă să avanseze, împreună cu ţările partenere, proiectul de a folosi activele blocate ale Rusiei pentru înarmarea Ucrainei şi reconstrucţia sa

Publicația Naval News nu precizează cine a asamblat drona
Misterul dronei descoperite pe Marea Neagră. Era asamblată din componente sovietice și americane
Descoperirea unei drone navale bizare, asamblată din componente sovietice și americane, le-a atras atenția specialiștilor în domeniu. Echipamentul a fost descoperit pe Marea Neagră, în apropierea litoralului românesc, la începutul lunii aprilie.



Vezi emisiunile Realitatea Plus