Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SPERIETURĂ TERIBILĂ pentru un copil de 6 ani din Piteşti. A rămas CAPTIV în WC-ul turcesc al ŞCOLII

Friday, 26 September 2014, 11:13 Sursă: REALITATEA.NET

Ţipetele de disperare ale micuţului ce rămăsese captiv în WC au fost auzite de învăţătoare, care au încercat să-i elibereze copilului piciorul. N-au putut, aşa că au alertat imediat pompierii. Numai intervenţia promptă a reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a făcut ca băiatul să nu-şi rupă piciorul.

Salvat de pompieri

„În jurul orei 12.25, am fost sesizaţi prin 112 de către un cadru didactic de la Şcoala Nr. 16, din Piteşti, că unui copil în vîrstă de şase ani i-a rămas blocat piciorul într-o toaletă turcească. La faţa locului, au plecat un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare. Iniţial, au vrut să-i taie încălţămintea copilului, dar spaţiul fiind foarte restrîns, nu s-a putut acest lucru. Colegii mei au coborît la un etaj inferior, în toaletă, au desprins bucată cu bucată tubulatura din plastic, pînă au ajuns la piciorul copilaşului, pe care l-au descălţat şi l-au eliberat. În tot acest timp, copilul a fost asistat de echipajul SMURD, dar n-au existat probleme. Micuţul a suferit doar un uşor atac de panică. Întreaga intervenţie a durat 10 minute“, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvînt ISU Argeş.

ISJ va demara o anchetă

Conducerea şcolii a oferit justificări puerile cu privire la incident, pe care-l consideră unul minor. Păţania a ajuns şi la urechile reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Jude­ţean Argeş, care a deschis o anchetă. „Un elev de la clasa pregătitoare, Şcoala Ion Luca Caragiale, din Piteşti, a utilizat, în timpul pauzei, grupul sanitar şi i-a alunecat piciorul în toaleta turcească. Elevul nu are nimic, este bine, iar familia a­cestuia a fost anunţată imediat despre incident. Inspectoratul Şcolar Ju­deţean Argeş va demara o anchetă, pentru lămurirea întregii situaţii, şi va lua toate măsurile care se im­pun“, a declarat Daiana Toboiu, pur­tător de cuvînt ISJ Argeş. Tatăl băieţelului spune că nu e normal să se întîmple aşa ceva, dar susţine că nu va depune plîngere.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL