Coronavirus - România: 108690 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sorin Oprescu a primit derogare de la Poliţiei. Ce are voie să facă până pe 10 decembrie

Wednesday, 02 December 2015, 20:21 Sursă: REALITATEA.NET

Sorin Oprescu a fost operat la plămâni, vineri, de medicii de la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", unde a fost internat după ce a primit acordul instanţei. Edilul este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie.

El a fost externat vineri, dar, întrucât mai are de făcut vizite la spital după operaţie, a primit o derogare să poată merge până pe 10 decembrie, au declarat pentru Mediafax surse din Poliţie.

Sorin Oprescu a fost internat joi la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală, edilul anunţând poliţiştii care se ocupă de supravegherea sa judiciară unde poate fi găsit. Oprescu le-a comunicat pavilionul şi salonul unde a fost internat, obligaţie prevăzută în cadrul măsurii arestului la domiciliu.

Sorin Oprescu s-a putut interna după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, că îşi poate părăsi locuinţa timp de şapte zile, pentru a se opera la plămânul la care i-a fost descoperit un nodul.

În săptămâna de spitalizare, Sorin Oprescu a fost verificat de poliţişti, ca în cazul arestului la domiciliu.

În 20 noiembrie, Sorin Oprescu şi Bogdan Popa, fost şef al Administraţiei Cimitirelor, au fost trimişi în judecată, de procurorii DNA. Popa este acuzat că ar fi constituit un grup infracţional care a urmărit luarea de mită, din sume provenite din bugetul Primăriei Capitalei, pe care, din 2013, l-ar fi condus primarul Sorin Oprescu.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL