Simona Halep, în semifinale la Beijing. Românca a zdrobit-o pe rusoiaca Daria Kasatkina

Friday, 06 October 2017, 08:08 Sursă: REALITATEA.NET

Simona Halep şi-a luat revanşa în stil de mare campionă la Beijing în faţa rusoaicei Daria Kasatkina, locul 34 WTA, şi s-a calificat în semifinalele turneului WTA. Românca a câştigat categoric în două seturi, 6-2, 6-1.

Adaugă părerea ta

Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari.

Simona Halep şi-a luat revanşa la Beijing în faţa rusoaicei Daria Kasatkina, locul 34 WTA şi s-a calificat în semifinalele turneului WTA. Românca a câştigat categoric în două seturi, 6-2, 6-1.


Simona Halep a început în forţă meciul cu rusoaica Daria Kasatkina, obţinând un break chiar în startul partidei. Românca a câştigat în doar 30 de minute primul set, cu 6-2.

Halep a obţinut un break şi la începutul setului doi şi a terminat rapid cu 6-1, ajungând în semifinalele de la Beijing.

"Am jucat împotriva ei săptămâna trecută şi am pierdut. Deci ar putea fi o revanşă, dar nu se ştie niciodată. Este o adversară foarte dificilă şi loveşte puţin diferit. Luptă până la sfârşit pentru fiecare punct. Trebuie să analizez ce nu am făcut bine la Wuhan şi să încerc să am un joc mai bun", a spus Halep înaintea meciului cu rusoaica.

Ultimul meci dintre Halep şi Kasatkina s-a jucat chiar săptămâna trecută, în al doilea tur al turneului de la Wuhan, când rusoiaca s-a impus clar, în două seturi, scor 2-6, 1-6.

Simona Halep scrie istorie! A zdrobit-o "în premieră" pe Maria Șarapova

Simona Halep a reușit să o înfrângă pe Maria Șarapova, pentru prima dată, după ce a fost înfrântă în toate cele 7 întâlniri anterioare. Halep s-a calificat în sferturi, după ce a câștigat cu 6-2, 6-2.

HALEP - ȘARAPOVA. Simona se califică în sferturile de finală de la Beijing, după o oră şi 12 minute de joc perfect - şi-a pierdut o singură dată serviciul, a avut aproape la fel de multe lovituri câştigătoare cât 'Masha' (12 la 15) şi nu a greşit decât de 6 ori.

În schimb, rusoaica a ratat terenul de 39 de ori!

Prima reacție a Mariei Șarapova, după ce a fost îngenuncheată de Simona Halep