Coronavirus - România: 3613 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sfârşit cutremurător pentru un tânăr care a văzut marea pentru prima dată și s-a aruncat în valuri

Sunday, 27 April 2014, 18:59 Sursă: REALITATEA.NET

Andrei Bălan, în vârstă de 26 de ani, din Baia Mare, a dispărut în urmă cu două săptămâni. Duminică, paznicul aflat pe plaja din dreptul pasarelei a observat cum la mal zace fără viață trupul unui bărbat. Imediat omul a anunțat autoritățile, scrie reporterntv.ro.

La scurt timp, polițiștii au confirmat faptul că trupul găsit este cel al tânărului dispărut în urmă cu două săptămâni. Tânărul care a fost găsit astăzi este din Baia Mare însă locuia în București. În urmă cu două săptămâni a venit în stațiunea Mamaia însoțit de doi colegi de muncă și de o fată.

Prietenii săi au surprins momentul în care Andrei Bălan, căruia prietenii îi spunea, cu drag, Andrash, se întâlnea pentru prima dată cu marea. Instantaneele în care Andrei se dezbracă pe țărm și apoi se avântă, în fugă, în valuri, deși apa nu avea mai mult de 5 grade Celsius. Prietenii care îl însoțeau au imortalizat și acest moment, fără să-și dea seama că îl vor vedea pe Andrei pentru ultima dată. Imaginile unei bucurii atât de mari, care s-a terminat într-o tragedie, au adunat nenumărate comentarii pe Facebook.

„Un înger a plecat spre cer. Dumnezeu să te odihnească în liniște. Te iubim, Andrei! E prea dureros să privești poza asta știind consecințele ei“, scriu prietenii săi pe site-ul de socializare.


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL