Coronavirus - România: 241339 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şeful Aeroportului Iaşi, infectat cu coronavirus

Wednesday, 30 September 2020, 10:12 Sursă: Realitatea.net

Surse din PSD Iaşi susțin că Bulgariu ar fi participat, marți seara, la o şedinţă internă de partid, deşi aştepta rezultatul testului. La întâlnirea de partid ar fi fost printre alţii Tudor Ciuhodaru, Doru Pănescu, Vasile Toma şi Silviu Macovei.

Bulgariu este al treilea caz confirmat la Aeroportul Internațional din Iași, din 24 septembrie încoace.

Toate cazurile sunt în partea administrativă a regiei-departamentul Juridic. În prezent, mai sunt aşteptate rezultatele altor teste făcute de angajaţi suspecţi de infectare cu coronavirusul.

“În momentul de faţă la Aeroportul Iaşi au fost depistate trei persoane care sunt purtătoare a virusului SARS COV-2, aşteptăm ca reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică să desfăşoare ancheta epidemiologică în cadrul Regiei de Transport. În această perioadă au fost distribuite măşti şi mănuşi şi li s-a luat temperatura tuturor angajaţilor în momentul în care aceştia s-au prezentat la serviciu. După efectuarea anchetei epidemiologice vom putea spune ce măsuri se vor lua în vederea stopării răspândirii de coronavirus în interiorul Aeroportului Iaşi şi în rândul personalului TESA”, a afirmat Anca Burniche, purtător de cuvânt la Aeroportului Internațional din Iași, potrivit Ziarul de Iași.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL