Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal la ”Evenimentul zilei”. Un jurnalist și-a dat demisia din cauza unui mesaj de pe Facebook

Friday, 04 September 2015, 08:38 Sursă: REALITATEA.NET

 În mesajul său, Ionel Stoica și-a exprimat opinia față de un editorial al lui Ion Cristoiu.

”Ion Cristoiu aruncă întrebarea pe evz.ro dacă 'Se pun deja bazele achitării lui Liviu Dragnea?', avand punct de pornire a teoriei plecarea procurorului Lucian Papici din DNA. Mi-ar fi plăcut ca la finalul editorialului să pună un PS: 'Dacă Liviu Dragnea este găsit vinovat de fraudarea referendumului pentru demiterea lui Traian Basescu mă las de scris prostii și mă întorc la bibliotecă', dar nu l-a pus!", a scris jurnalistul marți seara, pe pagina sa de Facebook, citat de stiripesurse.ro.

Acest mesaj ar fi supărat conducerea publicației, astfel că, două zile mai târziu, jurnalistul Ionel Stoica și-a anunțat demisia. 

"Daca dimineata mi-ar fi spus cineva ca astazi o sa-mi dau demisia de la 'Evenimentul Zilei' as fi ras cu lacrimi. Si totusi mi-am dat-o! Sa nu radeti, a fost vorba despre o postare pe Facebook, pe care nu o regret, dar discutiile despre mesajul publicat au fost doar scanteia. Oricum au fost trei ani de zile spectaculosi alaturi de colegi faini!", a scris Ionel Stoica, tot pe Facebook. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL