Șapte inimi, în semn de mulţumire, au fost instalate în faţa unor spitale COVID-19 din România

inimia pentru doctorii din spitale
inimia pentru doctorii din spitale

În mai puțin de o lună de la lansare, platforma UNITED, o inițiativă UNTOLD, a realizat mai multe proiecte de bine și le-a oferit susținere și ajutor eroilor din linia 1 în lupta cu COVID-19, precum și oamenilor aflați în nevoie, din mai multe zone ale țării, informează realitateadecluj.net. Astfel, șapte Inimi pentru România au fost amplasate în fața unor spitale din București, Constanța și Cluj, în semn de mulțumire pentru eroii din linia 1. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Anunţul zilei despre pensii. Poşta Română, despre veniturile bătrânilor din România

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Revoltător: Centru pentru copii cu autism si sindrom Down, blocat de Clotilde Armand!/ Arhivă foto
Revoltător: Centru pentru copii cu autism si sindrom Down, BLOCAT de Clotilde Armand! Pe ce se bazează refuzul primarului
Situație revoltătoare la Sectorul 1! Clotilde Armand, actualul primar al acestui sector - considerat unul dintre cele mai bogate din Capitală - blochează finalizarea unui centru pentru copii cu nevoi speciale. Vorbim aici despre copii cu sindromul Down și cu autism, centrul de pe lângă Parohia Mavrogheni fiind menit să ofere servicii pentru 150 de familii care se confruntă cu astfel de probleme. Deși proiectul trebuia să fie gata încă de acum trei ani, Clotilde Armand a refuzat să-l continue deoarece fusese susținut de fostul primar al sectorului, Dan Tudorache. 

Stradă surpată la Slănic Prahova: CJSU cere autorităţilor să pună la dispoziţie studiile geotehnice şi geologice făcute în oraş/ Facebook DSU
Stradă surpată la Slănic Prahova: CJSU cere autorităţilor să pună la dispoziţie studiile geotehnice şi geologice făcute în oraş
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Prahova cere autorităţilor ca, în 48 de ore, să pună la dispoziţie studiile geotehnice şi geologice făcute în Slănic. Solicitarea vine după ce, joi dimineață, o parte a străzii 23 August din localitate s-a surpat, chiar în fața sediului Poliției, din motive care, cel mai probabil, țin de zăcământul de sare pe care se află orașul. 

O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabi: șoferul a murit. Traficul blocat pe DN2-E85, la Mărăşeşti/ Captură video
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabi: șoferul a murit. Traficul blocat pe DN2-E85, la Mărăşeşti
Traficul este blocat, sâmbătă, pe drumul naţional DN2 (E85), la Mărăşeşti, după ce o cisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a răsturnat pe carosabil. Șoferul a fost declarat decedat după ce a fost descarcerat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

Razboi în Ucraina / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 794: Stoltenberg dă asigurări că Ucraina încă mai poate învinge Rusia - LIVE TEXT
Ucraina poate încă să înfrângă Rusia, a apreciat secretarul general al NATO Jens Stoltenberg într-un discurs, la Berlin, şi a dat asigurări că nu este prea târziu ca Kievul să învingă - cu condiţia ca Occidentul să-şi respecte promisiunile în privinţa ajutoarelor militare, relatează AFP.

Social

Lider al gruparii Hells Angels, capturat in Spania!/ Captură foto
Lider al gruparii Hells Angels, capturat in Spania! Bărbatul era căutat de autoritățile române pentru tentativă de omor și trafic de stupefiante
Un lider al grupării Hells Angels din România, căutat de autoritățile române pentru tentativă de omor și trafic de stupefiante, a fost prins în Spania! Este vorba despre un cetățean de origine germană, care a făcut parte din gruparea de motocicliști condusă de Marius Lazăr. La descinderi, autoritățile spaniole au găsit un adevărat arsenal de luptă. 

Un bărbat din Suceava, condamnat într-un dosar de trafic de droguri și aflat în arest la domiciliu, a EVADAT! / Foto: Inquam Photos
Un bărbat din Suceava, condamnat într-un dosar de trafic de droguri și aflat în arest la domiciliu, a EVADAT! Poliția l-a dat în urmărire
Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu la scurt timp după ce a fost condamnat la patru ani de închisoare, a transmis, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

O ursoaică și puiul ei au băgat spaima în loclanicii din Baia de Fier! Animalele sălbatice, observate plimbânu-se nestingherite pe stradă
O ursoaică și puiul ei au băgat spaima în loclanicii din Baia de Fier! Animalele sălbatice, observate plimbânu-se nestingherite pe stradă
Au fost momente de panică pentru localnicii din Baia de Fier, județul Gorj, după ce o ursoaică și puiul ei au fost observați cum se plimbau exact prin fața unei pensiuni turistice din zonă. Oamenii au sunat la 112 însă în momentul în care echipajele au venit la fața locului animalele plecaseră. 

Femeie dusă la exorcizare de soțul gelos! Caz halucinant în județul Suceava
Femeie dusă la exorcizare de soțul gelos! Caz halucinant în județul Suceava
Caz halucinant în județul Suceava, unde un bărbat de 60 de ani a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare după ce și-a sechestrat fosta soție și apoi a dus-o cu forța la mănăstire pentru exorcizare. 

Local

Grav accident rutier în Vâlcea
Grav accident rutier în Vâlcea: o persoană a murit, iar alte patru se află în stare gravă
Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe Calea lui Traian, una dintre arterele principale ale orașului Râmnicu Vâlcea, soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, dintre care doi copii.

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Ultimele stiri

Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște. Prognoza actualizată de la ANM/ unsplash.com
Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște. Prognoza actualizată de la ANM
După zilele cu ploi și vreme rece, meteorologii anunță că vom avea parte de temperaturi de vară care pot atinge pragul de 27 de grade în unele zone ale țării. Iar de Paște și de 1 Mai, vremea va fi la fel de frumoasă și însorită. 

20 de militari morţi în urma unei explozii la un depozit de muniţie într-o bază militară din vestul Cambodgiei/ Captură video
20 de militari morţi în urma unei explozii la un depozit de muniţie dintr-o bază militară din vestul Cambodgiei
Douăzeci de militari cambodgieni au murit, sâmbătă, în explozia unui depozit de muniţie produsă într-o bază de militară din vestul ţării, a anunţat premierul Hun Manet.

Câtă drojdie trebuie să punem, de fapt, în cozonaci. Greșeala pe care multe gospodine o fac
Câtă drojdie trebuie să punem, de fapt, în cozonaci. Greșeala pe care multe gospodine o fac
Gospodinele sunt în toiul pregătirilor pentru masa copioasă de Paște. Ouă roșii, drob, pască și mult-așteptatul cozonac - toate aceste mâncăruri nelipsite de pe mesele românilor, indiferent de sărbătoare. Cele care aleg să gătească cozonacul de unele singure pot lua la cunoștință greșeala pe care o fac și obțin un preparat al cărui gust nu este tocmai plăcut. 

Măsură inedită: semafoare pe asfalt pentru pietonii cu ochii mereu în telefon. În ce țară se întâmplă asta VIDEO
Măsură inedită: semafoare pe asfalt pentru pietonii cu ochii mereu în telefon. În ce țară se întâmplă asta VIDEO
Sud-coreeni au învățat să prevină accidentele de la trecerile de pietoni. Pentru că problema ochilor ațintiți în telefon a ajuns să fie globală, autoritățile au amplasat semafoarele la nivelul solului, și nu pe stâlpi, tocmai ca oamenii să le observe indiferent de situație. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus