ŞAPTE angajaţi de la casieria Electrica Furnizare Ploieşti, confirmaţi pozitiv cu COVID-19

coronavirus prahova
coronavirus prahova

Şapte angajati ai casieriei Electrica Furnizare Ploieşti au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu coronavirus, infcormează realitateadeprahova.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

De ce să nu decongelezi niciodată carnea de pui la temperatura camerei. Pericolele la care te expui

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Cutremur în lumea interlopă! A murit Costel Corduneanu de la Iași

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Perioada care va fi luată în calcul la obținerea pensiei: ”Este o noutate! Stagiul de cotizare va crește cu câțiva ani!”

Articol partener

PUTEREA.RO

La New York începe un proces istoric: Trump va fi judecat pentru tăinuirea banilor

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Programul trenurilor CFR Călători în minivacanța de 1 Mai și Paște

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Reacţia Ambasadei Iranului în România, după atacul asupra Israelului: Am acționat în legitimă apărare în limitele articolului 51 din Carta ONU

Actual

Judecătoarea din cazul 2 Mai este pe cale de a fi suspendată din funcție
Judecătoarea din cazul 2 Mai, care a întrebat dacă victimele decedate sunt în sală, este pe cale de a fi suspendată din funcție
Judecătoarea care și-a bătut joc de victimele ucise de Vlad Pascu când a întrebat, în cadrul unei înfățișări în fața instanței, dacă cei decedați se află în sală, își vede funcția amenințată. Inspecția judiciară a înaintat o cerere prin care solicită suspendarea acesteia din funcție

Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Petre Roman
Iohannis a aprobat urmărirea penală a lui Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu
Președintele Klaus Iohannis a aprobat, marți, cererile de urmărire penală pentru Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, în ”Dosarul Revoluției”, a transmis Administrația Prezidențială.

Ce se întîmplă cu pensionarii care au beneficiat de grupe de muncă
Veste bună de la ministrul Muncii. Ce se întîmplă cu pensionarii care au beneficiat de grupe de muncă
Anunț crucial pentru românii care au lucrat în grupe de muncă de la ministrul Muncii! Simona Bucura Oprescu a declarat în exclusivitate la emisiunea Culisele Statului Paralel că românii care s-au pensionat deja nu vor fi afectați de schimbări.

Mihai si Vlad Pascu (sursă foto. Facebook Mihai Pascu)
Criminalului drogat Vlad Pascu rămâne în arest. Instanța i-a respins cererea de a fi cercetat în libertate
După mai multe ore de deliberări, completul de judecată a respins ca neîntemeiată cererea avocaților lui Vlad Pascu privind punerea acestuia în arest la domiciliu. Sentința este definitivă.Tânărul are a provocat accidentul tragic din stațiunea 2 Mai, soldat cu doi morți, s-a prezentat marți în fața magistraților de la Tribunalul Constanță, după ce la ședințele anterioare a fost audiat prin sistem video. 

Social

De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomandă mămăliga cu brânză și smântână
De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomandă mămăliga cu brânză și smântână. Preferata milioanelor de români ascunde pericole la care nu ne-am fi așteptat
Mămăliga cu brânză și smântână este un preparat emblematic și iubit de mulți români. Combinația savuroasă de mămăligă, brânză și smântână este unul dintre cele mai apreciate feluri de mâncare tradiționale din gastronomia românească. Cu toate acestea, în ciuda gustului delicios, mulți se întreabă dacă acest preparat este și sănătos.

Pentru ce categorie de mașini trebuie făcut ITP-ul odată la 6 luni. Legea a fost promulgată în Parlament: cine scapă definitiv de bătăi de cap
Pentru ce categorie de mașini trebuie făcut ITP-ul odată la 6 luni. Legea a fost promulgată în Parlament: cine scapă definitiv de dureri de cap
Camera Deputaţilor a adoptat, marți, în calitate de for decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia tehnică periodică vehiculele lente, respectiv vehiculele a căror viteză maximă constructivă este de până la 25 km/h. De asemenea, este stabilită efectuarea la şase luni a ITP-ului în cazul tuturor autovehiculelor care desfăşoară activitatea de RENT CAR, atât cele  utilizate pentru transportul în regim de închiriere, cât şi celor utilizate pentru serviciul de închiriere. Legea merge la promulgare la președintele Iohannis.

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă
Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă. Ce îi supără pe români la serviciu, conform celui mai recent sondaj
Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele motive de frustrare, conform celui mai recent sondaj desfărușat de o companie specializată în recrutarea de forță de muncă și o platformă de beneficii pentru salariați.

Trei avioane F-16 din Olanda vor ajunge în România. Anunțul MApN/ Arhivă foto
Trei avioane F-16 din Olanda vor ajunge în România. Anunțul MApN
Încă trei aeronave de tip F-16 Fighting Falcon ale Forţelor Aeriene Regale Olandeze vor ajunge în România. 

Local

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Ultimele stiri

Joe Biden și Volodimir Zelenski / Foto: Profimedia
Război în Ucraina, ziua 783: Biden presează Congresul să adopte planul său de ajutor pentru Ucraina. Planurile Washingtonului privind activele ruse blocate - LIVE TEXT
Ucraina a intrat în ziua cu numărul 783 de conflict armat cu Rusia. Președintele SUA Joe Biden a reiterat luni un apel presant Congresului pentru a adopta un buget de zeci de miliarde de dolari ca ajutor militar pentru Ucraina, blocat în prezent de opoziţia republicană. SUA speră, pe de altă parte, că reuniunile de primăvară ale FMI şi ale Băncii Mondiale vor face posibilă să avanseze, împreună cu ţările partenere, proiectul de a folosi activele blocate ale Rusiei pentru înarmarea Ucrainei şi reconstrucţia sa

Pași simpli pentru a verifica autenticitatea uleiului de măsline. Cum ne dăm seama dacă e original
Pași simpli pentru a verifica autenticitatea uleiului de măsline. Cum ne dăm seama dacă e original
Uleiul de măsline, un produs esențial în bucătăriile din întreaga lume, este din păcate și unul dintre cele mai contrafăcute alimente. Procesul de falsificare include adăugarea de uleiuri ieftine, coloranți și arome pentru a imita uleiul de măsline de înaltă calitate, punând astfel în pericol sănătatea consumatorilor. În continuare, veți descoperi câteva metode eficiente pentru a testa acasă dacă uleiul de măsline este autentic sau nu.

Vladimir Lipaev are 65 de ani si se află la finalul carierei diplomatice
Vladimir Putin a numit un nou ambasador al Rusiei în România: Cine îi ia locul controversatului Kuzim ?
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a numit pe Vladimir Lipaev în funcția de ambasador în România. Decretul corespunzător a fost publicat pe portalul oficial al informațiilor juridice. Fostul reprezentant al diplomației ruse în țara noastră, Valeri Kuzim, și-a încheiat misiunea la doar 2 zile după ce soția sa a murit, în urma unui stop cardio-respirator.

El este actorul care a devenit frate cu propriul tată. Povestea emoționantă a celebrului artist
El este actorul care a devenit frate cu propriul tată. Povestea emoționantă a celebrului artist
Cornel Coman, unul dintre cei mai talentați și carismatici actori români ai scenei și ecranului, rămâne o figură emblematică a teatrului românesc, având o carieră impresionantă ce a adus bucurie și emoție publicului său. Tragicul său sfârșit pe scenă, în timpul unui spectacol, marchează un final dramatic pentru o viață dedicată artei.



Vezi emisiunile Realitatea Plus