Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

RUDA unui DISPĂRUT la INUNDAŢII, DEZVĂLUIRI TERIBILE: "Pompierii stăteau pe pod, soţia lui îl CĂUTA"

Thursday, 31 July 2014, 09:56 Sursă: REALITATEA.NET

Ruda unei persoane dispărute a dezvăluit, pentru REALITATEA TV, cum decurg căutările: "Din pacate nu prea isi dau interesul nici autoritatile locale si nici pompieri, politie. A dispărut marti in jurul orei 2, iar de atunci este cautat in mare parte de familie, dar din pacate este o arie foarte mare si nu pot sa caute singuri. Era in apropierea casei pe un sant mai mare, iar o viitura puternica l-a luat din acel sant si a ajuns intr-un rau. Au fost chemate autoritatile. Pompierii, SMURD, au cautat o perioada scurta, apoi au plecat, iar unul dintre pompieri reclama ca ii este foame si trebuie sa plece. Au mai fost pompieri, au pus-o pe sotia disparutului sa caute pe marginea raului, ei stand pe pod. Ne-au spus ca nu sunt sanse sa fie gasit, ca daca a fost luat de ape nu este de gasit".

Prefectul Dumitru Cornoiu a explicat: "Cunoastem situatia. Este o situatie deosebita pentru noi, dar am mobilizat toate efectivele pentru a-l gasi pe acest om din comuna Stoenesti. Am luat legatura si cu primarul. Unitatile noastre fac in continuare cautari in aval de unde s-a produs evenimentul. Noi urmarim pentru ca are o viteza apa si incercam sa controlam, trebuie sa urmarim intreg cursul apei, nu se stie unde a ramas agatat"

Ruda unei persoane dispărute spune, însă: "Interesul mie mi s-a parut destul de scazut. au venit oameni care primesc ajutor social apoi au inceput sa-si insuseasca porumbul care a fost afectat de ape si sa plece".

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL