Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

REZULTATE FINALE BAC 2014 EDU.RO. Fiica unui senator a impresionat pe toată lumea. CE NOTĂ A LUAT

Tuesday, 08 July 2014, 09:44 Sursă: REALITATEA.NET

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2014 EDU.RO.  La limba şi literatura română, proba scrisă, a luat 9,65, la matematică a promovat cu nota 10, iar la informatică a avut o lucrare de 10, reuşind, în final, să promoveze bacalaureatul cu media 9,88, scrie atitudineaonline.ro.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2014 EDU.RO.  De fapt, este una dintre cele mai mari note obţinute la examenul de bacalaureat, sesiune 2014, la Colegiul Mircea cel Bătrân.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2014 EDU.RO. Diana este a doua pe lista promovaţilor. "Mă simt foarte bine, sunt foarte bucuros că a luat nota aceasta. Ştiam că am un copil bun şi era normal să ia o notă mare, pentru că a muncit foarte mult, dar, evident, ca orice părinte am avut emoţii. Îi pare rău că nu a obţinut nota 10 şi la română pentru că a făcut foarte bine. Nu ştie ce ar fi putut să greşească”, a declarat senatorul Mircea Banias. 

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2014 EDU.RO. Diana nu a făcut contestaţie la limba română, pentru că şi-a atins obiectivul dorit: va merge să studieze în Marea Britanie.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2014 EDU.RO.  "Ea a avut un obiectiv. A fost admisă la două universităţi în Marea Britanie, iar singura condiţie pe care trebuia s-o îndeplinească era să obţină 9,50 la bacalaureat. O să meargă la Warwick, la Internaţional Business”, a dezvăluit politicianul, care a recunoscut că nu-i va fi deloc uşor să stea departe de fiica ei. 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL